Doğadan, manzaralardan ve şehir ormanlarından ilham alan WOUFSS23 koleksiyonu ile çantalar, clutclar, notebook kılıfları, fularlar, şapkalar, tokalar ve makyaj çantalarıyla bu yaz aksesuarlara yeni bir soluk getiriyor.

Yenilikçi aksesuarlar konusunda uzman İspanyol markası Wouf, orijinal baskıları, renklerle dolu eşsiz tasarımları ve sürdürülebilir moda ilkeleriyle hazırladığı İlkbahar-Yaz 2023 koleksiyonu ile yeni stillere sahip üç seri sunuyor: Kot Koleksiyonu, Kapitone Koleksiyonu ve Smiley® ile benzersiz iş birliğiyle Günlük Koleksiyon.

WOUF’UN YENİLİKÇİ AKSESUARLARI İLE GÜNÜN HER ANINDA CESUR OL 

Modern bir yaşam tarzını benimseyen Wouf SS23 koleksiyonu, başından beri markanın imzası olan notebook kılıflarından çapraz çantalara, telefon kılıflarından makyaj çantalarına, tokalardan şapkalara kadar zengin aksesuar seçenekleriyle dinamik ruhunuzu cesur bir şekilde yansıtırken günün her saatinde size eşlik ediyor. Wouf yeni koleksiyonunda ailenin en yeni üyesi olan ekstra yumuşak saten fular serisini tanıtırken, Wouf x Smiley® iş birliği ile de eğlenceli bir dünya ve mutlu yüzlerin garantisini veriyor. 

Hem işlevi hem de stili benimseyen koleksiyon, farklı tarzları her zaman göz önünde bulundurarak kendinizi özgürce ifade etmeniz için tutkuyla hareket ediyor. 

WOUF İKBAHAR-YAZ 2023 KOLEKSİYONU İLE RENGRARENK EŞSİZ TASARIMLAR VE ORJİNAL BASKILAR

Modern bir yaşam tarzına sahip kadınlar için çeşitli tasarımlardan oluşan yeni Kapitone Koleksiyonu, görüntüsüyle can alıcı, kabarık, su geçirmeyen modelleriyle ve Oeko-tex® sertifikalı mürekkepleriyle dikkat çekiyor. %100 organik pamuktan üretilen Kot Koleksiyonu, desenlerin başrolde olduğu yeni bir lazer baskı tekniği sunuyor.

Wouf’un simgesi Günlük Koleksiyon ise, herkese hitap eden eğlenceli, renkli ve desenli baskılarıyla günlük hayattan iş gezilerine, hafta sonu etkinliklerinden toplantılara nereye gidersek gidelim stilinizin tamamlayıcı parçalarını orijinal tasarımlarla sunmaya devam ediyor. 

Wouf, Pop Corner, Beymen, Vakkorama mağazalarında ve www.popcorner.com.tr ‘de satışa sunuyor.

Editör: MURAT ÖZER