Boyner, yeni yılda da sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere son trendlerin hakim olduğu birbirinden özel seçenekler sunuyor. Giyimden aksesuara, kozmetikten ayakkabı ve çantaya kadar binlerce seçkiyi tek çatı altında sunan Boyner’in bu seneki hediye kutuları ise içinde yeni sürprizler barındırıyor.  

Boyner’in yeni yıl hediye kutularında bulunan kazı-kazan kartları farklı sivil toplum kuruluşlarına destekten Hopi paracığa farklı sürprizler içeriyor. 

Dünyanın ve Türkiye’nin en sevilen markalarının en özel koleksiyonlarını bir arada sunan Boyner’de yeni yıl heyecanını ikiye katlayan hediye seçenekleri öne çıkıyor.

Yılın en heyecanlı dönemi yaklaşırken birbirinden şık ve sezonun hit parçalarından oluşan kazaklar, payetli elbiseler, topuklu ayakkabılar, askılı veya portföy çanta seçenekleri yeni yıl kutlamalarında parlayan bir stil yaratıyor. Erkekler için ise birbirinden şık gömlekler, yeni yıl temasının hakim olduğu kazaklar, sweatshirt’ler, kemer ve cüzdan seçenekleri de Boyner’de yeni yıl heyecanına ortak oluyor. 

İYİLİĞİ ÇOĞALTAN KAZI-KAZAN KARTLARINDA SÜRPRİZLER!

Boyner bu seneki yeni yıl hediye kutuları için de kazı kazan kartları hazırladı. Hediye kutularında yer alan kazı-kazan kartlarında Hopi ile sürpriz paracık kazanma fırsatı sunulurken aynı kartlarda iyiliği çoğaltmak amacıyla müşteriler adına sürdürülebilir bir gelecek için ÇEVKO ile Çevre Dostu 24 Okul projesine destek olmaktan TOG ile gençlerin dünyayı güzelleştiren sosyal sorumluluk projelerine katkıda bulunmaya,

Ecodrone ile tohum topu atışı yapılmasından Boyner’in Askıda İyilik projesi ile ihtiyaç sahiplerine giyim desteği sağlanmasına kadar farklı birçok mesaj da yer alıyor. 

Boyner farklı kategorilerden yüzlerce hediye seçeneği ile herkesi Boyner mağazalarına, boyner.com.tr’ye ve Boyner uygulamasına bekliyor.

Editör: MURAT ÖZER