Fenerbahçe'de Arda Güler'in kalmayacağı Başkan Ali Koç tarafından açıklandı. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın imza töreninde soruları yanıtlayan Başkan Ali Koç, Arda Güler ile ilgili olarak "Önümüzdeki sezon burada olmayacak" dedi.

Şampiyon "Fenerbahçe Opet", kupasına kavuştu Şampiyon "Fenerbahçe Opet", kupasına kavuştu

ALİ KOÇ: "ARDA FENERBAHÇE'DE KALMAYACAK"

Fenerbahçe'nin Başkanı, dünyaca ünlü kulüpleri peşinden koşturan 19 yaşındaki yıldız için "Milyonlarca taraftar Arda'yı bağrına basmıştır. Sadece Fenerbahçe taraftarı değil deplasmanda gittiğimizde Arda'nın ne kadar sevildiğini biliyoruz. Sürecin nasıl geliştiğini anlatmak istiyoruz. Süreç ne kadar sürer, anlatacağız. Benim taraftarlara borcum olduğunu düşünüyorum. Arda'nın bu kadar istenmesi Türk futbolunun gururudur. Bir sürü genci yurt dışına gönderdik. İstenmek önemli. Net bir şey söylemek istiyorum. Arda Fenerbahçe'de kalmayacak. Çünkü kalmak istemiyor. Önümüzdeki sezon burada olmayacak" açıklamasını yaptı.

ARDA, REAL MADRİD'E YAKIN, İSPANYOLLAR BONUSLARLA BİRLİKTE FENERBAHÇE'YE TOPLAM 30 MİLYON EURO ÖDEYECEK

Arda Güler, gösterdiği performansla tüm takım taraftarlarının beğenisini toplarken dev kulüpleri de peşine taktı. Özellikle Barcelona ile Real Madrid'in birbiriyle yarışa girmesi Arda için büyük gurur kaynağı oldu. Barcelona'nın Sportif Direktörü Deco İstanbul'a kadar gelip görüşmesine rağmen, Arda ve ailesinin Real Madrid'i seçtiği belirtildi.

Real Madrid'in serbest kalma maddesi olan 17.5 milyon Euro'dan daha fazla bir ücret ödeyeceği, bonuslarla birlikte sarı-lacivertli kulübün kasasına yaklaşık 30 milyon euro gireceği ve Fenerbahçe'nin bir sonraki satıştan da pay alacağı belirtildi. 

Editör: MURAT ÖZER