Bang & Olufsen I Hifilife, tasarımı ve yüksek ses kalitesiyle öne çıkan ürünleriyle Panora’da düzenlenen zarif bir davetle kapılarını araladı.

BURAK ALDİNÇ - NUR GÜLTEKİN

Hifilife; Bang & Olufsen, Focal, Sennheiser, Klipsch gibi dünya çapında ünlü markaların zamansız tasarımlarını Ankara'daki müzik tutkunlarıyla buluşturarak onların ses kalitesini deneyimlemelerine olanak sağladı.

ZEYNEP KARAHAN USLU

Yeni açılan mağazanın şık açılış töreninde, başkentten iş ve cemiyet dünyasından Zeynep Karahan Uslu, Kemal-Tuğçe İnal, Nusret Cömert ve Seda Pişkin Ezer gibi önde gelen isimleri ağırlandı. Markaların göz alıcı tasarımları, davetliler tarafından büyük beğeni topladı.

BERİL ÇAVUŞOĞLU

Ankara'nın seçkin isimleri, bu özel davette Bang & Olufsen, Focal, Sennheiser, KEF, ve Klipsch gibi markaların koleksiyonlarını yakından inceleme şansı yakalarken, aynı zamanda müziğin de keyfini çıkardılar.

JALE FUNDA BERKSOY 

Hifilife, Panora’daki yeni mağazasıyla, Ankara ve çevre illerdeki müzik tutkunlarını Bang & Olufsen deneyimi ile tanıştırıyor. İstanbul’daki mağazalarında yaşattığı en güçlü ses deneyimini ve sofistike tasarım anlayışını Panora mağazasında da devam ettirdiği gibi yakında Yalıkavak Mağaza’sında da sizlerle buluşturmayı hedefliyor.

SEDA PİŞKİN EZER

Hifilife mağazaları, sadece ürünlerle değil, kusursuz sesi deneyimlemenize yardımcı olacak ses teknolojileri konusundaki uzman ekibi de sizleri ağırlıyor.

ŞULE DAYANGA - MELİS ULUSOY 

Müzik ve ses tutkunları, Bang & Olufsen'ın dünyaca ünlü tasarımlarını, Focal ve Sennheiser'ın mükemmeliyetçi High-End kulaklıklarını, Klipsch'in efsanevi Heritage serisini, mühendislik harikası KEF hoparlörleri ve daha birçok Hegel, Onkyo gibi ses harikalarını Hifilife mağazalarında keşfedebilir.

TUĞÇE - KEMAL İNAL

 Yaşam alanlarınızda müzik zevkini en üst düzeyde yaşamak ve aynı zamanda her bir duyunuzla müziği hissetmeniz için tasarlanan tüm bu ürünleri www.hifilife.com web sitesinden inceleyebilirsiniz.

NUSRET CÖMERT

Ayrıca Ankara Panora AVM'deki mağazasını ziyaret ederek bu benzersiz deneyimi yakından yaşayabilirsiniz.

BÜŞRA PAŞAOĞLU

Editör: MURAT ÖZER