Hasan Arat: "Antrenör konusunda acele etmeyeceğiz" Hasan Arat: "Antrenör konusunda acele etmeyeceğiz"

adidas, Beşiktaş JK’nin 2023/2024  sezon formalarını ünlü futbolcular Cenk Tosun, Vincent Aboubakar Arthur Masuaku,Omar Colley, Salih Uçan, Mert Günok, Başak Gündoğdu ve Gizem Gönültaş ile gerçekleştirdiği fotoğraf çekimiyle tanıttı

satışa sunmuştu. Kampanya kapsamında taraftarlar, iç saha forması, deplasman forması ve üçüncü formayı görmeden satın alma şansı yakaladılar. İç saha forması ve deplasman forması 20 Haziran 19:03’te, Cumhuriyet’in 100. Yılına ithafen tasarlanan üçüncü forma ise 19:23’te lanse edildi.

Beşiktaş JK’nin 2023/2024 formalarının hikayeleri ise şöyle: 

  • İç Saha Forması: Beşiktaş JK’nın 120 yıllık tarihi boyunca kazandığı başarılarına istinaden gümüş detayların yer aldığı iç saha formasında beyaz geleneği devam ediyor. Beşiktaş JK’nin geçmişine gururlu bir bakış açısı sunan iç saha forması, tarihe bir saygı duruşu niteliğinde.

  • Deplasman Forması: Beşiktaş’ı nerede olursa olsun yalnız bırakmayan taraftarına ithafen hazırlanan deplasman forması, kartalın cesaretini göğsünde taşıyor. Takıma olan kara sevdanın, her şeyi göze almanın ve her koşulda birlikte kanatlanmanın sembolü olan kartal detayları formada ön plana çıkarken, siyah renk ise asaleti sembolize ediyor.

  • Üçüncü Forma: Kurulduğu günden bugüne kadar Cumhuriyet’in kalbinde yer alan Beşiktaş’ın 120. yılını, Cumhuriyet’in 100.Yılıyla birleştiren üçüncü forma, Türk bayrağını saygıyla taşıyor.

Beşiktaş JK 2023/2024 yeni sezon forma fiyatı: 1.399TL 

https://www.adidas.com.tr/tr/besiktas

Editör: MURAT ÖZER