Bilge Öztürk imzası ve “Cildini Güneşten Korumanın En Renkli Yolu” sloganıyla raflara çıkan Bilge Öztürk ürünleri yaz rutinlerine yön veriyor. 

BİLGE ÖZTÜRK 

Günlük bakımdan, güneş ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi sunan Bilge Öztürk bakım ürünleri, tasarımları ve zengin içerikleriyle yaz aylarının enerjisine ortak oluyor.

ANIL KÖPRÜLÜ - BİLGE ÖZTÜRK - BEGÜM GÜNDÜZ

Renkli Güneş Koruyucular, Şeffaf Stick, Işıltılı Bakım Yağı, Buz Jeli, Işıltılı Şeffaf Dudak Balmı, Güneş Korucu El Bakım Kremi, Güneş Koruyucu Gündüz Bakım Kremi ve Cilt Tonu Eşitleyici Bakım Kremi’nden oluşan koleksiyon, cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korumaya yardımcı olurken sağlıklı ve ışıltılı bir görünüme de destek oluyor. 

CEM DEMİRÖZ - EZGİ KURTOĞLU 

BELDA - BİLGE - BERNA ÖZTÜRK 

BİLGE ÖZTÜRK'ÜN KENDİ ADIYLA ÇIKARDIĞI BİLGE ÖZTÜRK MARKA ÜRÜNLERLE BU YAZ RENGARENK VE IŞIL IŞIL!

BİLGE ÖZTÜRK 

Levent LAGOM House of Experience'ta Watsons Türkiye iş birliğinde düzenlenen cemiyet, iş dünyası, moda, basın ve sosyal medya fenomenlerinin bir araya geldiği özel lansmanla tanıttı.

ALİ ARİSSO 

Davetliler Bilge Öztürk ürünlerini yakından inceleme imkanı bulup, deneyimlerken, Aperitif Time eşliğinde keyifli vakit geçirdiler.

CANAN - DEREN GEREDE

Davete Öztürk ve Gerede aileleri Arzu Kunt, Mine Mahruki, Günsel Ülkü, Eda Güzelcik, Pınar Yaranır, Derya Özel, Mert Vidinli, Yasemin Nuriler, Muammer Kapucuoğlu ve İpek Bağrıaçık gibi birçok ünlü isim akın etti.

GÜLTEN - BELDA - BİLGE - BERNA ÖZTÜRK 

Bilge Öztürk tüm ürünlerinin içerik, kullanımları ve markasının çıkış hikayesini anlatırken sözü Watsons Türkiye Ticaret ve Pazarlama Müdürü ve CMO’su Cem Demiröz’e bıraktı.

ARZU KUNT

Cem Demiröz tüm davetlilere kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptıktan sonra Bilge Öztürk markası ile hikayelerinin nasıl başladığını ve markaya olan güvenini anlatırken hem duygusal hem de eğlenceli anlar yaşandı.

DJ BERNA ÖZTÜRK 

Davetliler Bilge Öztürk’ün kardeşi ünlü DJ Berna Öztürk’ün müzikleriyle gün boyu müziğin ritmiyle eğlenceli vakit geçirirken ürünleri deneyimleme fırsatı buldular.

BATUHAN BEGİMGİL 

Bu özel günde Bilge Öztürk Cihan Nacar imzalı kıyafetiyle göz kamaştırırken, ünlü makyöz Selen Karabulut’un yapmış olduğu makyaj ile ışıl ışıl parlıyordu.

BEGÜM GÜNDÜZ - BİLGE ÖZTÜRK - NEVA DÜRÜST 

Watsons exclusive olarak piyasaya çıkan tüm ürünler Watsons mağazaları, Watsons.com.tr, 

CANSIN SAĞLAM 

Watsons Mobil Uygulaması'nda ve Akyaka KiteMercedes by Bilge Öztürk'te satışa sunulan ürünler arasında Türkiye'de ilk defa üretilen renkli güneş koruyucuları, buz jeli ve ışıltılı bakım yağı özellikle tüm davetlilerin ilgi odağı oldu.

DERYA ÖZEL 

DUYGU GENÇ - ZEYNEP SOYLU

EDA GÜZELCİK 

ESER ÇÖMLEKÇİOĞLU - GÜNSELİ GÜLHAN 

GİZEM SİLAH - SAMET SIRMALI

GÜNSEL ÜLKÜ

Ünlü isimleri buluşturan belgesel: "Beymen - Golden Opulence" Ünlü isimleri buluşturan belgesel: "Beymen - Golden Opulence"

İPEK BAĞRIAÇIK 

MERT VİDİNLİ

MİNE MAHRUKİ

METİN BOYRAZ

ÖYKÜ YALÇIN 

OBEN BUDAK 

PINAR YARANIR

SERENA KARAMIZRAK - SERLİ SARICILAR

SERRA GÖNEY 

ŞULE - HAKAN - KARLA AKDENİZ 

VERDA KUTSAL

YASEMİN NURİLER 

YASEMİN YÜRÜK - YASEMİN ŞEFİK

YASEMİN YÜRÜK

BİLGE ÖZTÜRK - WATSONS TÜRKİYE EKİBİ

Editör: MURAT ÖZER