38 yıldır, mimar aile fertlerinden oluşan BMS A.Ş, kış bahçesi konsepti ile Nispetiye cad. Seheryıldızı sokak no.5 adresinde bulunan BMS DESIGN CENTER’da geçtiğimiz günlerde eğlenceli bir davet düzenledi.

“Bms Design Center Winter Garden” davetine ünlü mimar ve tasarımcıların yanı sıra iş, cemiyet hayatının önemli isimleri katıldı.

EBRU AKEL

BMS DESIGN CENTER KIŞ TEMALI PARTİSİNDE  2023 KOLEKSİYONLARINI VE TASARIM İKONLARINI TANITTI.

Davetliler bahçe alanında kış dekoru ile düzenlenen parti alanında müzik ve eşsiz lezzetlerle eğlenirken, Bms Design Center bünyesinde bulunan dünyaca ünlü mobilya ve dekorasyon markalarının sonbahar & kış koleksiyonlarını incelediler.

EBRU AKEL - NESLİHAN IŞIK - NİL NİNAT

180 m2 lik agile & home & yönetici ofis deneyim alanında çevreci ve uzun ömürlü tasarımlarını misafirlerine gösterdi. 

NESLİHAN IŞIK

Bms Design Center Ceo’su Neslihan Işık, 2023 yılı ile beklentilerini şu şekilde açıkladı: “Kırmızı renk tonlarıyla yarattığımız ikonik tasarım alanlarımız davetliler tarafından beğeni ile karşılandı. Bu parti ile kış sezonuna ve 2023 yılına heyecanlı bir başlangıç yaptık. Global markalarımızı genişletiyoruz. Mimarlara showroomda daha çok seçenek sunarken, bireysel müşterilerimize de www.shop.bms.com.tr online mağazamızla ulaşıyoruz. Tasarım tutkunlarının uzun ömürlü, kaliteli mobilyalara yatırım yaparak nesil nesile aktardıkları mutluluklarına ve konforlarına neden olmayı istiyoruz.”

AKIN NALÇA

Fransız kristal markası Baccarat’ın ve İtalyan Poltrona Frau, Cappellini, Alias ve Fantoni gibi markaların Türkiye temsilciliğini yapan BMS A.Ş yaşam alanlarına zamansız şıklıklar yaratıyor.

ASLI SEREF BOSUT

Herman Miller markasının ergonomik çalışma koltukları, ofis mobilyaları 12 yıl garantisi ile rakiplerinden konforu ve kalitesiyle ayrıştırıyor. 

ÇAĞLAYAN TUĞAL

Neslihan Işık ev sahipliğinde düzenlenen davete katılan isimler arasında, Ebru Akel, Erdil Yaşaroğlu, Nuri Öztaşkın, Aslı Seref Bosut, Elif Edes , Kerem Erginoğlu, Akın Nalça, Çağlayan Tuğal, Alper Derinboğaz, Jeyan Ülkü, Nasuh Mahruki ve eşi yer aldı.

ELİF EDES

ALPER DERİNBOZAN - NESLİHAN IŞIK

ERDİL YAŞAROĞLU

NASUH MAHRUKİ

NESLİHAN IŞIK - ÖZGÜR TANUR

NURİ ÖZTAŞKIN

Editör: MURAT ÖZER