Artful Living’ konsepti ile eğlence, sanat ve kültürel etkinliklerle ön plana çıkan 42 Maslak, İletişim stratejisti ve TV sunucusu Ertan Özyiğit’in moderatörlüğünü yaptığı ve NLP Danışmanı ve yazar Barış Muslu’yu konuk ettiği ‘Maslak Muhabbet Olsunsöyleşisine cemiyet ve dünyasından pek çok ünlü isim katıldı.

AHU AYSAL

42 Maslak'ta, İletişim stratejisti ve TV sunucusu Ertan Özyiğit’in moderatörlüğünü yaptığı, ‘Maslak Muhabbet Olsun’ söyleşisinin konuğu NLP Danışmanı ve yazar Barış Muslu oldu.

BARIŞ MUSLU - ERTAN ÖZYİĞİT

Sohbet, 42 Maslak’ın içinde yer alan Türk Lezzet Müzesi'nde gerçekleşti.

KADRİYE OLGAR

Büyük ilgi gören sohbete aralarında Ahu Aysal, Yonca-Cüneyt Ortan, Zuhal Mansfield, Evrim Kırmızıtaş Başaran, Kadriye Olgar, Müşerref-Cihat Yaycı, Vasfi Pakman ve Cenk Dağcı’nın da bulunduğu cemiyet ve iş dünyasından isimler katıldı.

MÜŞERREF - CİHAT YAYCI

Türkiye'nin köklü lokantaları ve dükkanları ile zenginleşen Türk Lezzet Müzesi, 42 Maslak’ın sanat, eğlence ve gastronominin DNA’sını değiştiren vizyoner konsept anlayışını yansıtıyor.

EVRİM KIRMIZITAŞ BAŞARAN

Anadolu’nun yemeklerine duydukları tutkuyu mutfaklarına yansıtan 42 Maslak, geçmişin tariflerini geleceğe taşıma misyonu da taşıyor.  

VASFİ PAKMAN - CENK DAĞCI

Editör: MURAT ÖZER