Haber Channel ailesi olarak Özel Daisy Poliklinikkurucu sahibiKozmotolog & Medikal Estetik UzmanıSongül Durur ile özel bir röportaj gerçekleştirdik.

Özel Daisy Poliklinik
 kurucu sahibi 
Kozmotolog & Medikal Estetik Uzmanı 
Songül Durur ile ameliyatsız ve iğnesiz gençleşmesinin pük noktalarını siz değerli HaberChannel.com okurlarına anlattı. 

DAISY KLİNİK İLE AMELİYASIZ VE İĞNESİZ GENÇLEŞMENİN PÜK NOKTALARI!..

Songül hanım, öncelikle sizi biraz tanıyabilir miyiz? 
 Merhabalar 1975 Yılında Hatay-Kırıkhan İlçesinde dünyaya geldim, 10 çocuklu ailenin son çocuğuyum koca yürekli bir anne.  Bütün ailenin yükünü sırtına alan bir babanın dizlerinde sonsuz sevgiyi ve esnaf olmayı öğrenmenin ilk adımlarını orda attım. ilk orta lise yıllarımı Hatay-Kırıkhan İlçesinde Üniversite eğitimini ise evlendikten sonra Hatay’da tamamladım. 1998 yılında evlendim 2 erkek  1 kız 3 çocuk annesiyim.  

KENDİ SEKTÖRÜNÜZDE, YAPTIĞINIZ BAŞARILI İŞLEMLERLE YILLARDIR KÖKLÜ BİR MARKA HALİNE GELMİŞ DAISY POLİKLİNİK'İN KURULMA HİKAYESİNİ ÖĞRENEBİLİR MİYİZ? 

İzmir ve Almanyada kozmetik eğitimi  tamamladıktan sonra annem ve babam son çocuk olarak benim İskenderuna dönmemi istediler. Ben bu mesleği  yapmak için işyeri kuracağımı ve bu konuda desteklemelerini istedim. Malum o yıllarda bir bayanın işyeri açması dayatılan toplum baskısı karşısında kolay değildi. Annem Babam söz verdiler ve İskenderun’a  döndüm. İlk olarak 1995 yılında İskenderun’da 40 m2 olan bir dairede başladım mesleğe o yıllarda teknoloji bu kadar gelişmemişti.İğneli epilasyon, cilt bakımları uygulamaları, mekanik masaj aletleri, parafinli zayıflama metotları ve çeşitli dermokozmetik kremler kullanırdık. Bir müddet böyle tek başıma tüm işleri yapan kişi olarak devam ettikten sonra insanların güvenini kazanmaya başlamıştım. Yeniliklerin takibindeydim cilt bakım cihazları yeni gelmeye başlamıştı ülkemize onları aldım artık değişim başlamıştı. 
Zamanla hedefim işimi büyütmekti 40 m2 alan yetmiyordu 1997 yılında 150 m2 bir işyerine geçtim burada 6 yıl kadar devam ettim ekibimi bir yandan kurup kendim yetiştiriyordum, sürekli yurt dışı egitimlere, kongrelere, lansmanlara katılarak kendimi egitim ve geliştirmeye adadım bu arada işletmemde potansiyelimiz artmaya devam ediyordu 2003 yılında İskenderun şehir merkezinde 2 katlı toplamda 500 m2 alana sahip ve çevre illerden gelen taleplere de hizmet veren bölgede marka olma yolunda temellerini atmış bir DAISY oluşmaya başladı. Artık medikal tedaviler yapan işletme konumunda olmak için bünyemizde doktor çalıştırmak koşulu ile Sağlık bakanlığının şartlarını yerine getirerek Özel Daisy Poliklinik Uygunluk belgesi aldık ve sağlık bakanlığı gözetiminde işletmemiz gelişimine 2007 yılında Adana merkezde 2. Şubesini kurduk. Bu hizmetleri daha büyütüp geliştirmek tüm Türkiye ve yabancı hastalara hizmet verebilmek için 2014 yılında Adana’da bulunan Özel Daisy Polikliniğimizin şubesini İstanbul Nişantaşına taşıma kararı alarak Daisy Poliklinik olarak hizmetle vermeye başladım.

DÜNYADA BİR ÇOK ÜNLÜ ARTIK YENİ NESİL TEKNOLOJİLERLE  DOĞAL GENÇLEŞMEYİ SEÇMEKTE...

Artık çağ teknoloji çağıydı...  Ameliyatsız teknolojiler ile kişinin kendisinde gördüğü cilt ve vücut sorunlarının çözümü artık çok daha kolay ve tercih edilir hale geldi.

Amerika’da yapılan araştırmalarda ameliyatla yapılan estetik uygulamalarında geçtigimiz son yıllarda kişilerin tercihi ameliyatsız çözümler bulma yolunda artmaya başladı. Bunun Sebeplerine bakacak olursak şöyle sıralıyabiliriz ameliyat tercih edecek kişilerin yaşayabileceği riskler, komplikasyonlar veya sosyal hayattan alıkoyma, ya da ameliyata uygun olmayan 
(şeker, tansiyon, vs) bir hasta adayı gibi durumlar epeyle kişileri zorlayabiliyor. Yüz germe, karın germe, liposuction gibi uygulamaları örnekliye biliriz bu uzun bir süre yada beklenmedik bir komplikasyon geliştiğinde tekrar bir ameliyat olmak hiçte kolay değil oldukça yıpratıcı bir süreç. 

Son yıllarda gelişen yeni nesil teknolojiler ve bu alanda ihtiyacı tespit eden güçlü arge ye ve teknolojiye sahip firmalar ameliyatsız teknolojiler adına öyle sistemler geliştirdi ki ameliyata yakın sonuçlar sağlarken hastalarında bu konuda tercih sebebi olmaya başlamıştır.

SİZİN BÜNYENİZDE BULUNAN YENİ NESİL TEKNOLOJİLER VE ETKİLERİNDEN BAHSEDER MİSİNİZ? 

Kliniklerimde bir teknoloji tercih edeceğimde önceliğim dokunduğumuz ciltlerde zarar oluşturmayacak teknolojileri bünyemize dahil etmek. Amacımız onarmak, iyileştirmek ve daha sağlıklı bir hale dönüştürmektir. Bunun için seçim yaptığımız yeni nesil teknolojilerde klinik çalışmaları yapılmış sonuçları hakkında kesin dayanakları olan ve birçok bağımsız kuruluşlar tarafından onaylanmış teknolojileri bünyemize karmak olmuştur. 

Örneğin kliniklerimizde cilt sarkmaları, kırışıklık, göz altı morlukları, çene kontörü, javline, kaş kaldırma, cilt lekeleri, sivilce izleri, gözenek sıkılaşma, bölgesel incelme, sıkılaşma, incelme, selülit tedavileri, kasları geliştirme, popo kaldırma, iğnesiz mezoterapi, dolgu, botox,  prp, saç mezoterapi, leke lazerleri, lazer epilasyon başlıca uygulamalarımızdır.    

DANIŞANLARINIZ, SİZE EN ÇOK HANGİ İŞLEM İÇİN BAŞVURMAKTA?

Öncelikle kişiler doğal gençleşme tercih ediyor ,en çok bu dönemde cilt sarkmaları sıkılaşma kırışıklık selülit ve bölgesel incelme gibi sorumların giderilmesi için talep oluşmakta biz çeşitli teknolojileri kombine olarak kullanarak  kişilerde oluşan sorunları ilgili bölgede bulunan dokuları uyararak cildin tüm katmanları yenileyerek hücreyi gençlik sağlamaktayız vücut uygulamalarında lokal yağları eriten sıcak ve soğuk ısı dalgaları ile yağları eritmekteyiz  selülit ve sıklaşmada dolaşımı düzenleme sağlayarak elektro masaj ile  selülit görüntüsünü gidermekteyiz. Radyofrekans ilede cildi uyararak kollejeni artırıp cildi sıkılaştırmaktayız .

Bu uygulamaları  yeni nesil teknolojileri  kliniklerimizde bir araya getirerek hızlı ve başarılı çözümler sunabildiğimiz Kombine bir uygulamadır. Ciltte zamanla oluşan sarkmaların giderilmesi, cildin sıkılaşması, lekelerin açılması, gözenek ve ince kırışıklıkların azalmasını sağlamaktayız. Zamanla cildin kaybettiklerini cilde geri kazandırarak hücre tamiri yaparak doğal gençleşme sağlamaktayız. Uygulatıcının cilt sorunlarının giderilmesi esnasında bir eksiğin kalmaması ve birbirini desteleyen bu kombine tedavi şekli ile başarılı bir şekilde sonuca kısa sürede ulaşmamızı sağlamaktadır.

Burada bizlerde klinik olarak şunu aktarıyoruz danışanlarımıza,cildin alt yapısını onarmadan güçlendirmeden yapılacak her hangi bir uygulamada beklentiler karşılayamayabilir. Bu bilinç son yıllar içerisinde danışanlarımızda artmaya başladı bu nedenle cilde her hangi bir şey enjekte etmeden cildin onarılıp ihtiyacı ona göre belirlemek daha doğru olduğunu danışanlarımız görmeye başladılar.

DAISY POLİKLİNİK'İN TERCİH EDİLMESİNİN SEBEBİ NEDİR? SEKTÖRDEKİ DİĞER FİRMALARDAN SİZİ AYIRAN FARK NEDİR?

Öncelikle amacımız kişinin sağlığı onarmak ve tedavi etmek dolayısıyla burada şuna dikkat ediyorum.
Önceliğim yıpratmadan geri dönüşü mümkün olmayan hasarlar yaratmadan hizmet sunmak, yapalım görelim nasıl olacak gibi denemeler bizde asla yapılmaz. 

Böyle bir riske hiçbir danışanımızı dahil etmeyiz, yıllarca bu durum bizim için olmazsa olmazımızdır. Ayrıca danışanların güvenini boşa çıkaracak durumlar yaşamamasını sağlayışımız sektörde 27 yıldır var olmamızın önemli bir göstergesi olduğunu düşünüyorum.  Ayrıca güven sunmanın, hizmet memnuniyetinin maksimum seviyede tutmanın yeri bizce önem arz etmektedir. Bununla birlikte sürekli kendini yenileyen ve ameliyatsız yeni nesil teknolojilere yatırım yaparak danışanlarımızın sorunlarına tek bir sistem yerine kombine çalışmalar sağlayarak daha kısa sürede daha iyi sonuçlar sunmak tercih edilme sebeplerimiz arasında.

ŞİMDİLİK İSTANBUL NİŞANTAŞI VE HATAY İSKENDERUN OLMAK ÜZERE İKİ ŞUBENİZ BULUNUYOR. DAISY POLİKLİNİK OLARAK GELECEK PLANLARINIZ NELER, YENİ BİR ŞUBE AÇMAYI DÜŞÜNÜYOR MUSUNUZ?

Öncelikle 2 şube ile yolumuza devam edeceğiz çok şubeli işletme yapısı beni rahatsız ediyor. Bunun nedeni ise kontrol dışına çıkan hizmetlerde amaçladığım sonucu alamaz isem bu beni rahatsız eder. Kontrollü şekilde ve amaçlanan sonuca ulaşmam için dağılmak istemiyorum. 

Mevcut kliniklerimizde yeni nesil teknoloji yatırımlara devam edeceğiz yakın zamanda öyle yenilerle geliyor ki son derece etkin ve yine ameliyatsız sistemler bunları dikkatlice takip ediyoruz.
 

Röportaj: Cem Tayanç 


 

Editör: MURAT ÖZER