Geçtiğimiz gün Projehane Bilge Kuru ev sahipliğinde; Madam Fi birlği ile çok anlamlı bir güne imza attı

KARDELEN - FİLİZ DUMAN - PERVİN ERSOY - BİLGE KURU

Ülkece geçilen bu zor günlerde bizde burda Ülkemizin ve etkilenen tüm vatandaşlarımızın yanındayız diyerek çok anlamlı bir buluşma ile güzel bir mesaj verildi.

PERVİN ERSOY 

Alanında bir çok başarıya imza atan iş kadını Filiz Duman; 2000 yılında Alanya’da kurulan Madam Fi Academy Alanya, Anamur’dan sonra 3. Şubeyi de İstanbul Levent’te hizmete geçirdik, tüm güzellik ve bakim uygulamaları konusunda hizmet vermekteyiz ama bizim en etkin özelliğimiz sektöre profesyonel, kalifiye personel yetiştirmek ;2 adet Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okulumuz da; “Güzellik Uzmanı (estetisyen)”, “Masaj Terapisti”, “Profesyonel Makyaj Uzmanı” , “Kalıcı Makyaj Uzmanı.”

ALTIN MİMİR

“Protez Tırnak ve Nail Art Uzmanı”, “İpek Kirpiği Uzmanı” yetiştirmekteyiz.

ARZU KUNT 

Bugün bir arada olmamızın sebebi ben ve tüm Madam Fi Academy ekibim Ülkece yaşadığımız afetten etkilenen kadınlarımıza 1 yıl boyunca hızlandırılmış meslek eğitimlerini verip sertifikalarını almalarını sağlayarak ayağa kalkmalarına yardımcı olabilmek.

MÜGE BOZ - PERVİN ERSOY 

Ayrıca Mart ayı ciromuzun yüzde 10'ununu afetten etkilenen ailelerimize Afad ve Ahbap sosyal yardımlaşma kuruluşlarıyla ulaştıracağız. Bugün bu amacımıza destek olmak için bizlerle olan misafirlerimize teşekkür ederiz diyerek misafirlerle yakından ilgilendi.

BİLGE KURU

Projehane ortaklarından Bilge Kuru; "Ülkece çok zar zamanlardan geçiyoruz, üzüntümüz çok büyük ve tarif edilemez. Ama bizim amacımız bu yardımların sürdürülebilir olması yolumuz çok uzun ama elbirliğiyle bunları da atlatacağız. Bizde Projehane olarak elimizden ne geliyorsa tüm gücümüzle ve hizmet verdiğimiz markalarımızla destek olmaya devam edeceğiz," Tüm ülkemize geçmiş olsun diyerek teşekkür etti.

CEYLAN ÇUHADAROLU

Bu anlamlı güne Kültür ve Turizm Bakan eşi Pervin Ersoy, Arzu Kunt, Altın Mimir, Esra Pepe , Nihan Üçkardeşler, Lerzenur Elik, Hülya Şendir gibi iş ve cemiyet hayatından bir çok isim destek verdi.

EBRU YEŞİL

HÜLYA ŞENDİR - EVRİM DOĞAN

NİHAN MUTLU ÜÇKARDEŞLER

ŞEBNEM ERİŞ

Editör: MURAT ÖZER