Büyük Kulüp cemiyet hayatının örnek kadınlarını ağırladı. Büyük Kulüp Başkan Adayı Talat Yılmaz ve Büyük Kulüp Başkan Yardımcısı Adayı Eser Bayraktar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü çerçevesinde, cemiyet hayatının örnek kadınları Arzu Sabancı, Aslı Gümüşel Şen ve Gülenay Kalkan’ın katıldığı bir panel düzenledi.

GÜLENAY KALKAN - ASLI GÜMÜŞEL ŞEN - ARZU SABANCI 

BÜYÜK KULÜP’TE ARZU SABANCI VE ASLI GÜMÜŞEL ŞEN’E İLGİ BÜYÜKTÜ

500'den fazla Büyük Kulüp kadın üyesinin katıldığı panelde Arzu Sabancı, Aslı Gümüşel Şen ve Gülenay Kalkan yaşamlarından anekdotları, sosyal sorumluluk projelerini, kültür&sanata olan katkılarını, Büyük Kulüp ile ilgili anılarını ve kadınlara ilham veren hikayelerini dinleyiciler ile paylaştılar.

MELTEM BAYRAKTAR - TALAT YILMAZ - MEHTAP BAYRAKTAR - ARZU ÇEBİ 

Büyük Kulüp Başkan Adayı Talat Yılmaz panelde yaptığı konuşmada, 24 Mart’da kulüpte gerçekleşecek seçimde kadınların gücünü temsil edecek bir yönetim kadrosu ile yenilikçi adımlar atarak, daha çağdaş, kadın-erkek temsilinde eşitlikçi bir yönetim anlayışıyla aday olduklarının altını çizdi.

ESER BAYRAKTAR - DİLEK TÜRKER 

GÜLENAY KALKAN - ASLI GÜMÜŞEL ŞEN - ESER BAYRAKTAR - ARZU SABANCI 

NAZLI SARGIN 

SEMA BASA 

Mert Özlenir ve Nazlı Selin Şengel Boğaz'da görkemli bir düğün ile evlendi Mert Özlenir ve Nazlı Selin Şengel Boğaz'da görkemli bir düğün ile evlendi

ZEYNEP TEMELİ - AYŞEGÜL KAPTANOĞLU - AYŞİN EKŞİOĞLU 

Editör: MURAT ÖZER