Kişisel fitness antrenörü ve güzellik, sağlık (zayıflama, beslenme) konularında danışmanlık yapan Elin Zinaly uzmanlığını Güzellik Merkezi açarak danışanlarına daha iyi bir hizmet verebilmeyi hedefliyor.

Kişisel fitness antrenörü ve güzellik, sağlık ( zayıflama, beslenme ) konularında danışmanlık yapan Elin Zinaly uzmanlığını Güzellik Merkezi açarak danışanlarına daha iyi bir hizmet verebilmeyi hedefliyor.

"GÜZELLİK VE SAĞLIK ALANINDA FARK YARATACAĞIM..."

Elin Zinaly, " Ben 37 yaşında kişisel bakım ve tarzıma önem veren biriyim. İsveç vatandaşıyım hayatım ve yaşamımı hep orada geçirdim. Influencer olarak yaptığım reklam ve tanıtımlarım çok izleniyor. Çok güzel markalar ile tanıtım için çalışmalarıma devam ediyorum. Moda tutkum hiçbir şeyin önüne geçemez. Takip ettiğim ve yakın arkadaşlarımın tasarladığı modern koleksiyonları tercih ediyorum. Ve bana yakışan tasarım elbiseleri giyiyorum. Sinema ve tiyatroya aşığım.

Sevdiğim filmleri takip edip sinema da olmaz ise olmaz evim de izlerim. Tiyatro'ya hep destek vermemiz gerekir. Ben tiyatro sahnelerine hep bilet alıp izlemeyi çok seviyorum. Bunun dışında sporuma ve beslenmeme çok önem veriyorum. Kişisel fitness antrenörü olarak danışmanlığını yaptığım her bireyin sonuç odaklı vücut şekillendirmesini sağlıyoruz. Güzelliği ve sağlığını koruması için vermiş olduğum tüyolar danışanlarıma çok verimli bir şekilde dönüş sağlıyor. Buna nazaran çok talep ve isteklerin artmasına sebebi ile "Güzellik ve Sağlıklı bir Yaşam Alanı" kurmaya karar aldım" diye sözlerine ekledi. 

Editör: MURAT ÖZER