Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar ile Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Kalkınma Kooperatifi Eğitim, Üretim ve Satış Merkezi’ni ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Emine Erdoğan, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nın kıymetli eşi Sibel Tatar Hanımefendi ile birlikte Kıbrıs Türk Girişimci Kadınlar Kalkınma Kooperatifi Eğitim, Üretim ve Satış Merkezi’ni ziyaret ettik. 

Girişimci ruhlu, başarılı Kıbrıs Türk kadınlarını tanıdığıma çok memnun oldum. El emeklerini ekonomik kazanca dönüştürürken, ülkelerinin marka değerine de şüphesiz önemli bir katkı sunuyorlar.

AB-Elisa Ferreira: "Türkiye’ye deprem bölgeleri için 400 milyon euro destek sağlandı" AB-Elisa Ferreira: "Türkiye’ye deprem bölgeleri için 400 milyon euro destek sağlandı"

Ürettikleri doğal ve sağlıklı ürünlerin her biri şifa kaynağı. Yaşadığımız deprem felaketinin ardından kooperatif olarak, yaraları sarmak için gösterdikleri dayanışmayı daima hatırlayacağız. Onların nazarında zor günlerimizde umut tohumlarını yeşerten tüm Kıbrıs Türk halkına teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: MURAT ÖZER