Hayranlık uyandıran erkek ve kadın aksesuarları ve ayakkabılarından oluşan yepyeni, cesur bir GUESS İlkbahar-Yaz sezonu nihayet burada. GUESS kadını, özgür stilini yansıtan iddialı ayakkabılar ve çantalarla hiç sönmeyen asi ruhunu dışarı vuruyor.

GUESS erkeğiyse ister klasik, ister sportif bir tarz olsun, eşsiz fonksiyonel taşıma çantaları, cüzdanları ve valizleriyle mütevazı şıklıktan havalı şehir modasına birçok farklı stile bürünüyor.

Özel yüzeyler, sezona özel baskılar, rafyalar, dokumalar ve markanın ikonik logo baskılarına yeni yorumlar getiren bu göz alıcı ve çok yönlü olmazsa olmaz parçalar, unutulmayacak bir etki yaratmaya hazır.

KADIN KOLEKSİYONU

Rock ‘n’ Roll

Rock 'n' Roll'dan ilham alan bu kural tanımaz, heyecan verici koleksiyon vurgulu çizgileri ve retro havasıyla öne çıkıyor. Parlak altın ve antik bronz metal süslemeler, gumball G marka logosu taşıyan ve parçayla aynı tonlarda metal zincirler,

Peony logolu arka plana sahip ikonik papatya baskısı, egzotik desenler ve hoş tuşeli örgü desenleri, özenle oluşturulmuş hatlarla çevrilerek güçlü bir duruş sergilemekten geri durmuyor.

Ayakkabı ve sandaletlerde de kullanılan vurgular, soğuk beyaz ve fildişinden taze nane, gül, kavun, tarçın ve kırmızı gibi daha parlak ve sıcak tonlara kadar uzanan tatlı bir renk paletiyle ifade ediliyor.

Bu sezon dikkat çeken önemli yenilikler arasında düz G metal süslemesiyle öne çıkan yeni, mikro mini Desideria çantalar, Olbia sokaklarından ilham alan kanvas serisi, 'Izzy' motifli kanvas ve rafya Primula çanta, yenilikçi ve çevreci kumaştan yapılmış ekstra büyük 4G logolu Eco Brenton ve Golden Rock gece çantası yer alıyor.

Modern Çağ

Bu modern ve yalın koleksiyon, göz alıcı detayları ve son moda stiliyle adeta minimalizmin bir temsilcisi niteliğinde. Oranları güncellenen ayakkabılar, omuz çantaları, cüzdanlar ve taşıma çantaları; parçayla aynı tonlarda kaplamalı zincirler, toka detayları, ikonik batik baskılar, pötikareler, büzgülü yorgan kumaşları, jakarlı zebra kanvaslar ve yılan derisi desenleriyle yenileniyor.

Ayrıca, metal 4G ve ekstra büyük G Cube motifleri gibi imza niteliğinde vurgular, baştan çıkarıcı kenar süslemelerinde, küçük tokalarda, zincir detaylarında ve soluk antika gümüş ve parlak altın metal omuz askılarında öne çıkıyor.

Renk skalasının daha soğuk ucuna ağırlık veren 2023 İlkbahar-Yaz koleksiyonu paletinin pembe, lavanta ve mavi renklerine getirdiği taze yaklaşım burada da kendini göstererek, parçanın arka tarafına da aynı derecede bir şıklık katıp kararlı bir ifade ortaya koyuyor. Bu sezon kaçırılmaması gereken parçalar arasında saten renklerdeki Regilla moda yorgan sırt çantası, Levante rafya çanta ve Eco Taura Eco serisi yer alıyor.

Cennete Giden Yol

Bu koleksiyonun anahtar kelimeleri: Cesur, kadınsı ve çok şık. Koleksiyon parlak renk tonlarına, esprili desenlere ve en önemlisi de eğlenceye odaklanıyor. Ayakkabılar, çantalar ve aksesuarlar değerli detaylarla, gölge efektli derilerle, ruganlarda podyumdan ilham alan yumuşak yılan ve timsah desenleriyle ve egzotik bir görünüm için zamansız kaplan desenleriyle hayat buluyor.

Renkli dokuma ve çiçek motifleriyle güncellenmiş bir rafya çanta koleksiyonu, tatlı satenler ve narin tüvitlerin yanı sıra çizgili kanvas da bu seriyle geri dönüyor. Markanın tutkunları için, G ve 4G logolarının cesur yorumları ve yeni çıkan antik altın ve parlak altın metal süslemeleri de ilgi odağı olacak. Pikan cevizi, mimoza, soluk parlak pembe, kır şeftalisi, kivi, kavuniçi ve yeşimden oluşan renk patlaması; beyaz, fildişi ve sarının nötr tonlarıyla beraber sunuluyor. Bu sezon dolabınıza eklemeniz gereken parçalar arasında özel jakarlı 4G kumaştan Aviana çanta, G Shine kaplamalı ve gumball G marka logolu Nerina çanta, kapitone Giully serisi, Padstow hasır tote çanta ve Jonika Eco sırt çantası yer alıyor.

ERKEK KOLEKSİYONU

2023 İlkbahar-Yaz Erkek ayakkabı ve aksesuar koleksiyonu, yeni sezon ilhamıyla dolu cazip bir kapsül, valiz, çanta ve spor ayakkabı seçkisi sunuyor. 

ÇANTA & VALİZ

Yeni gelen, zarif ORIO ve LINATE pilot ve kabin valizleri, üstün kaliteli ve hoş tuşeli derileriyle, metal GUESS üçgen logolarıyla ve valizlerin her tarafını saran, kabartmalı ikonik 4G ile öne çıkıyor.

Sırasıyla 42x35x20 cm ve 55x37x20 cm ölçülerinde olan ve bej, kahverengi, pas sarısı ve koyu siyahtan oluşan klasik renk seçenekleriyle sunulan bu kullanışlı seyahat çantaları, hareket halindeki erkekler için fark yaratan ve pratik bir seyahat arkadaşı olacak.

İçinde birbiriyle uyumlu çantalar barındıran STRAVE ailesiyse, ikonik 4G jakarlı pamuklu kumaşla süslenmiş, 90'lardan ilham alan yeni bir çanta kapsülü.

Mavi, gri, bej ve siyah renklerde ve kabartmalı etiketlerle sunulan bu çok yönlü koleksiyon, iş veya özel hayat için ideal olan pratik bir sırt çantası, bir tote çanta ve çapraz askılı bir çanta içeriyor.

Son olarak EDERLO; sırt çantaları, çapraz askılı çantalar, bel çantaları, valizler, hafta sonu çantaları ve kendine özgü retro bir dokunuşa sahip küçük deri parçaların bulunduğu yeni bir aile.

Renkli ancak abartısız bir G-Cube Logosunu, tuşesi hoş küçük bir kaplamayla sergileyen bu özel seriyle, seyahatlerinizde şıklığınızdan bir şey kaybetmeyeceksiniz.

AYAKKABI

Doksanlı yılların basketbol ayakkabılarından ilham alan CENTO sneaker, ikonik G-cube logosuyla süslenmiş sportif deri panelleri, ayağı saran yapısı, kalın tabanı ve kontrast vurgularıyla öne çıkıyor. Her ayrıntısı titizlikle işlenen bu şık ama rahat ürün, renkli eklemelere ve eşsiz vurgulara sahip CENTO Smart versiyonuyla da günlük giyimde rahatlıkla kullanılabilir.

Biraz gösterişli bir şey arayanlarsa, aradıkları mükemmel ayakkabıyı SILEA'da bulacaklar. Bu yeni, vintage esintili spor ayakkabının iki renkli, kalın kauçuk dış tabanı ve üst kısmında zikzak dikiş detaylarıyla canlandırılan ikonik G logosu dikkat çekiyor. Çarpıcı bir renk paletinin yanı sıra sezona özel desenlerle sunulan bu göz alıcı spor ayakkabı hem saha içinde hem saha dışında etkili olması için tasarlandı.

Editör: MURAT ÖZER