Dünya’nın Önde Gelen Sağlık ve Estetik MarkaInstitut Esthederm; Arzum Onan ile güçlerini birleştirdi...

Elli yılı aşkın tecrübesi ile güzellik ve estetiğe bilimsel bir yaklaşımla çözümler üreten Institut Esthederm, yaş alma belirtilerini 2 kat yavaşlattığını duyurduğu; estetikte  bir buluş niteliğindeki en yeni ürünü Age ProteomAdvanced Serum için marka yüzü olarak başarılı model, oyuncu ve heykeltıraş Arzum Onan ile güçlerini birleştirdi.

ARZU ONAN

'INSTİTUT ESTHEDERM’İN YÜZÜ OLAN ARZUM ONAN, GÜZELLİĞİYLE YILLARA MEYDAN OKUYOR!

Mandarin Oriental Bosphorus Otel’de düzenlenen etkinlikte marka yüzü olarak açıklanan ve cilt bakımı ile ilgili tecrübelerini anlatan Arzum Onan, ‘hem duyulara hem cildin eko sistemine saygı duyan Institut Esthederm markasıyla bir araya gelmekten duyduğu heyecanı şu sözleriyle ifade etti: “Age Proteom Advanced Serum kullanıp, ürünün bilimsel araştırmaları hakkında bilgi sahibi olunca daha da etkilendim. Ben de bir tüketiciyim ve ürüne güvenip, etkisini görmem, kullanımı kadar konforunu yaşamam çok önemli. Age Proteom Advanced Serum için hepsini söyleyebilirim’ dedi.

ELİF TATOĞLU - KUTAY ÖZKAN - HİLAL GÖKALP - MERT VİDİNLİ -ARZUM ONAN - BAYRAM KAYMAK

Age Proteom™ Advanced Serum’un tanıtım yüzü olan Arzum Onan’a etkinlikte, başarılı dermatolog Doç. Dr. Hilal Gökalp ve Institut Esthederm marka müdürü Kutay Özkan eşlik etti.

INSTITUT ESTHEDERM; ARZUM ONAN İLE GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ!

Katılımcılar Age Proteom™ Advanced Serum’un arkasındaki çığır açan bilimsel gelişmeleri Doç. Dr. Hilal Gökalp’ten dinleme şansı yakaladılar. Gökalp, Paris’te gerçekleşen Age Proteom™ konferansında Türkiye’yi temsilen yedi fikir liderinden biri olarak bulunmuştu.

Doç. Dr. Hilal Gökalp: “Piyasadaki ürünler bugüne kadar Genom odaklı araştırmalar yapıyordu fakat şu an araştırmalar gösteriyor ki Proteom’u korumak, cildin proteinlerine odaklanmak, proteinlerin oksidasyonunu engellemek hem cildin yaşlanmasını önlüyor hem de mevcut yaşlanma belirtilerini düzeltiyor.” Diye açıklarken, Proteom’un keşfi ve patentli bir biyoteknolojiye dönüşmesiyle cildin geleceğini değiştirmeyi mümkün kıldıklarını paylaştı.

YENİLİKÇİ VE PATENTLİ BİOTEKNOLOJİ

Institut Esthederm  marka müdürü  Kutay Özkan; ‘ Institut Esthederm , adını Estetik , Enstitü ve Dermatoloji’den alan bir marka. Başarısının arkasındaki gücü ise ; yenilikçi ve patentli teknolojileri, cildin kendi ekosistemini koruyan içerikleriyle ,tüketicinin profesyonel deneyim yaşayacağı  kişiye özel protokoller geliştirerek en etkili çözümler bulmak. Bugün sizlere ; marka yüzümüz Sevgili Arzum Onan ile kozmetikte devrim niteliğindeki Age Proteom Advanced Serum’u tanıtmaktan mutluluk duyuyoruz’ dedi.

BEGÜM ÖZER

MERT VİDİNLİ

MERT VİDİNLİ'NİN EV SAHİPLİĞİNDE ÖZEL DAVET 

Mert Vidinli’nin ev sahipliği yaptığı etkinlik  Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşirken, basın ve güzellik influencerları ile cemiyet hayatından çok sayıda isim etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

MELİS ÖZER

GÜZELLİK BULUŞMASINA ÜNLÜLER AKIN ETTİ

Davete katılan isimler arasında; Sedef Avcı, Aslıhan Doğan Turan, Ayşe Burcu Kaya, Vildan Küçükmustafa, Ayşegül Uluç, Begüm Özer, Begüm Yücel, Beril Denizel, Burcu Şendir, Cemre Kemer, Ebru Alişan, Elif Şahin, Pelin Kaya, Gülenay Kalkan, Gülnur Güneş, İlkem Öztürk, İpek Köse, Katre Turan, Melis Özer, Mina Ceran, Tuğçe Postoğlu yer aldı .

BURCU ŞENDİR 

Institut Esthederm, Türkiye ve Dünya’nın önde gelen güzellik ve bakım markalarından biri olarak, cilt bakım ürünleri konusunda yenilikçi ve etkili çözümler sunmaya devam ediyor.

AYŞE BURCU KAYA

VİLDAN KÜÇÜKMUSTAFA

İLKEM ÖZTÜRK

İPEK KÖSE

BEGÜM YÜCEL

AYŞEGÜL ULUÇ

PELİN KAYA

Editör: MURAT ÖZER