Başına Haberleri

başına haberleri ve güncel başına gelişmeleri, başına ile ilgili tüm video, başına fotoğrafları ve başına haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, iki günlük G7 Dışişleri Bakanları toplantısı için geldiği İtalya’da basına açıklamalarda bulundu.

GÜNCEL

İstanbul’da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde oy kullanmak için ünlü isimler sandık başına geçti.

GÜNCEL

Antalya'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için sandık başına giden vatandaşlar, oyunu kullanıp Konyaaltı Sahili'ne gitti.

GENEL

Rusya Devlet Başkanı Putin, yarın başlayacak 3 günlük Genel Seçim öncesinde bugün halka seslenerek tüm vatandaşları sandık başına çağırdı.

GENEL

AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen Navalny’nin ardından açıklama yaparak, "Dünya Aleksey Navalny gibi bir özgürlük savaşçısını kaybetti” dedi.

GENEL

Rusya’da dün hayatını kaybeden muhalif lider Aleksey Navalny’nin eşi Yulia Navalnaya, dün Almanya’da basına konuştu.

EKONOMİ

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Avrupa Birliği İstatistik Ofisi (Eurostat) verileri kullanılarak oluşturulan 'Satın Alma Gücü Paritesi, 2022 Bülteni'ni yayımladı. 

SPOR

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın hakem Halil Umut Meler’e yumruklu saldırısı dış basına da haber oldu...

EĞİTİM

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılına ilişkin eğitim harcama istatistiklerini açıkladı...

GENEL

İngiltere’deki İsrail Büyükelçisi Tzipi Hotovely, bugün sabah İngiltere basınına açıklama yaptı...

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas tarafından alıkonulan rehineleri geri getirmek konusunda kararlı olduklarını dile getirdi.

MAGAZİN

Ünlü sunucu ve psikolog Aslı Kılıç şu ana kadar dört bölüm dür devam eden sabah kuşağı programı Beyaz TV’de izleyicileri...