Belirtti Haberleri

belirtti haberleri ve güncel belirtti gelişmeleri, belirtti ile ilgili tüm video, belirtti fotoğrafları ve belirtti haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, İsrailli ‘aşırılıkçı yerleşimcilerin’ Filistinlileri hedef alıp öldürdüklerini belirterek bu kişilerin İngiltere’ye girişini yasakladıklarını duyurdu.

GENEL

Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile düzenlediği basın toplantısında doğu Ege’de Türk vatandaşlarına 7 günlük vize muafiyeti konusunun da görüşüldüğünü...

GÜNCEL

DSÖ Genel Direktörü Tedros Ghebreyesus, Gazze’de 1.3 milyon kişinin barınaklarda yaşadığını, çok sayıda bulaşıcı hastalığın görülmeye başladığını belirtti.

GENEL

BM Orta Doğu Barış Süreci Özel Koordinatörü Tor Wennesland, dün İsrail- Hamas arasında başlayan esir takasına ilişkin açıklama yaptı.

GENEL

ABD Başkanı Biden dün akşam yaptığı açıklamada, Hamas’ın Filistin halkının isteklerini temsil etmediğini belirtti.

GÜNCEL

Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC) Başkanı Mirjana Spoljaric, Gazze Şeridi’ndeki sivil halka yardım için hazır olduklarını belirtti...

GENEL

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas’ın saldırısının intikamının alınacağını belirterek, “Onları yok edeceğiz" dedi.

GENEL

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya’nın savaş alanında ‘iflas’ ettiğini belirterek, savaşın Rus topraklarına döndüğünü belirtti.

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, ABD’nin desteğini yinelemek için Nijer’de darbede alıkonulan Nijer Devlet Başkanı Mohamed Bazoum ile konuştuğunu belirtti.

GENEL

ABD Başkanı Joe Biden, İsveç'in NATO üyeliği konusunda “Sonuç olarak basit: İsveç, İttifakımızı daha da güçlendirecek" açıklamasını yaptı.

GÜNCEL

Kosova’da güvenliği sağlamakla görevli NATO liderliğindeki KFOR, Kosova’nın kuzeyinde mesleğini icra eden gazetecilere yönelik saldırıları ‘şiddetle’ kınadığını açıkladı.

GENEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, saldırıya ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımında, “Bu sabah Annecy’deki saldırı kesinlikle korkakça bir saldırıdır." dedi.