Dizi Haberleri

dizi haberleri ve güncel dizi gelişmeleri, dizi ile ilgili tüm video, dizi fotoğrafları ve dizi haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİNEMA

Netflix, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, yeni filmi 'İstanbul İçin Son Çağrı’nın tanıtım fragmanını paylaştı.

DİZİ

Başarılı oyuncu Pınar Deniz, Latin Amerika’nın Emmy Ödülleri olarak bilinen Produ Ödülleri’nde ‘Yabancı Dilde En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü kazandı.

DİZİ

Heyecanın bir an olsun dinmediği ve ilk günden beri büyük beğeni toplayan TOD’un iddialı dizisi Sarmaşık Zamanı, beşinci ve altıncı...

DİZİ

Prime Video, HBO’nun öne çıkan ve çok izlenen yapımlarını izleyici ile buluşturuyor. 

DİZİ

TOD'un merakla beklenen yeni orijinal dizisi Sarmaşık Zamanı'nın ilk bölümünün izlendiği galası, İstanbul Soho House’da gerçekleştirildi.

DİZİ

Netflix, sevilen dizisi Kulüp’ün yeni sezonunu dizi ekibinin katıldığı bir yemekle kutladı.

DİZİ

Netflix, yayınlandığı ilk günden itibaren çok sevilen Kulüp’ün heyecanla beklenen yeni sezonundan ilk fragmanı paylaştı.

DİZİ

Prime Video, yerli Amazon Original içeriklerine olan yatırımlarına devam ediyor ve ilk yerli Amazon Original dizisi Düğüm, 2024 yılında Prime...

DİZİ

Dijital içerik platformu TV+, temmuz ayında en çok izlenen içeriklerini açıkladı.

DİZİ

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin yeni ve merakla beklenen projesi Magarsus’un galası dün akşam Hilton İstanbul Bosphorus’da gerçekleşti.

SPOR

İspanyol ekibi Real Madrid, Belçikalı kaleci Thibaut Courtois’nın sol diz ön çapraz bağlarında yırtık tespit edildiğini açıkladı.

DİZİ

TOD, ağustos ayında da yeni orijinal içerikleri, sürükleyici dizilerin yeni sezonları ile Türkiye’de ve TV’de ilk kez gösterilecek heyecan dolu...