Jordan Haberleri

jordan haberleri ve güncel jordan gelişmeleri, jordan ile ilgili tüm video, jordan fotoğrafları ve jordan haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


GENEL

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah es Sisi ve Ürdün Kralı Abdullah, dün ortak açıklama yaptı.

GENEL

Dünya liderleri ve uluslararası örgüt yetkilileri Gazze’de hayatını kaybeden 7 World Central Kitchen (WCK) görevlisi için başsağlığı mesajları paylaştı.

GENEL

Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi, Uluslararası Adalet Divanı’nın dünkü kararını değerlendirdi.

SPOR

Efsane ABD’li basketbol yıldızı Michael Jordan’un 1990’larda şampiyonluk maçlarında giydiği spor ayakkabıları, dün açık artırmada rekor fiyata satıldı.

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şükri ve Ürdün Dışişleri Bakanı Eymen Safedi ile telefonda görüştü.

GENEL

Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Filistin’in Dışişleri Bakanları bugün Ürdün’ün başkenti Amman’da bir araya geldi.

GENEL

Mısır, Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar ve Filistin’in Dışişleri Bakanlarının bugün Ürdün’ün başkenti Amman’da ABD Dışişleri Bakanı Blinken...

GENEL

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ürdün Dışişleri Bakanı Ayman Safadi ve Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Farhan ile telefonda görüştü.

GENEL

Ürdün Kralı Abdullah’ın bugün kısa bir süreliğine Mısır’a giderek Mısır Devlet Başkanı Abdülfettah es-Sisi ile görüştüğü açıklandı

GENEL

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Orta Doğu temaslarının ardından açıklama yaptı...

DİZİ

Robert Jordan’ın çok satan roman serisinden uyarlanan popüler fantastik dizinin ikinci sezonu 1 Eylül’de Prime Video’da yayınlanmaya başlayacak.