Sanat Haberleri

sanat haberleri ve güncel sanat gelişmeleri, sanat ile ilgili tüm video, sanat fotoğrafları ve sanat haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

H&M, H&M Studio S/S24 koleksiyonunu Paris Moda Haftası sırasında Palais Garnier yakınlarındaki tarihi bir binada bir süre açık olacak eşsiz...

SANAT

İtalya’da MS 79 yılında Vezüv Yanardağı’nın aniden patlamasıyla lav ve volkanik küller altında kalan antik Roma kenti Pompeii’de, renkleri nispeten...

SANAT

Uluslararası konuk sanatçı programı Gate 27; çoğunlukla cam ve seramik gibi malzemelerle çalışan tasarımcı Elif Çak’ı Yeniköy’deki mekânında ağırladı.

SANAT

Damat Tween, sanata ve sanatçıya verdiği desteği Türkiye’de bir ilk olan “Art Show: Galeriler Buluşması” projesi ile sürdürüyor.

CEMİYET

Medyaya yön veren lüks, sanat ve yaşam dergisi ALEM, 30’uncu yaşını Çırağan Sarayı’nda özel bir davet ile kutladı.

CEMİYET

İş insanı Yalçın Kaya ve Aylin Yılmaz'ın kızları Ayşe Yılmaz, Onur İçcan ile nikah masasına oturdu...

SANAT

Sanat tarihçi ve küratör Fırat Arapoğlu, “Sanat Yapıtlarının Çözümlenmesi” başlıklı söyleşi kapsamında 27 Şubat Salı günü İstanbul Modern’de gençlerle buluşuyor.

MODA

Ünlü Modacı Melahat Şencan’ın Jamila Sarah markası ‘Ölçülü giyim’ defilesi İstanbul’un önde gelen tarihi mekanlarından Olden 1545’de gerçekleşti.

MÜZİK

Ayşen Birgör bu hafta Kıbrıs’ta sevenleriyle buluştu. Cemiyet by News de sahneye çıkan Birgör şıklığıyla kendine hayran bıraktı.

SANAT

Suzan Sabancı, Londra’daki ünlü Serpentine Gallery’de gerçekleşecek olan Refik Anadol sergisinin açılışı onuruna 15 Şubat’ta düzenlenecek davete ev sahipliği yapıyor.

GÜNCEL

Yazar Alev Alatlı, çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi’nde hayatını kaybetti

SAĞLIK

Budapeşte’de hizmete giren Liv Duna Medical Center özel bir resepsiyon ile misafirlerini ağırladı...