H&M, H&M Studio S/S24 koleksiyonunu Paris Moda Haftası sırasında Palais Garnier yakınlarındaki tarihi bir binada bir süre açık olacak eşsiz bir sergi ile tanıtıyor. 'La Maison' olarak adlandırılan bu sürükleyici alan, özel olarak inşa edilmiş bir ortamda sunuluyor.

IRIS LAW - HARI NEF - JILL KORTLEVE - ALEXA CHUNG 

H&M STUDIO SS24 KOLEKSİYONUNU PARİS MODA HAFTASI'NDA ÖZEL BİR SERGİ İLE SUNUYOR

Showroom ve arşiv parçalarından oluşan şık ve sofistike bir Paris dairesi fikri altında hayal edilerek oluşturuluyor.

AMA LOU 

Mekânın açılışı 26 Şubat tarihinde düzenlenen özel bir lansman partisiyle yapıldı ve Ama Lou modaseverlerden oluşan samimi bir kalabalığa performans sergilerken,

DJ HONEY DIJON 

DJ Honey Dijon da partinin ardından birbirinden eğlenceli parçalar çaldı. Konuklar arasında Iris Law, Alexa Chung, Hari Nef , Jill Kortleve, Tina Kunakey ve Caroline Daur yer aldı. 

Serenay Sarıkaya, Seoul'da Bvlgari Studio'nun davetinde nefes kesti Serenay Sarıkaya, Seoul'da Bvlgari Studio'nun davetinde nefes kesti

CAROLINE DAUR 

Paris'te 27 Şubat tarihinden 29 Şubat'a kadar halka açık olan 'La Maison' alanı, H&M Studio'nun son teknoloji kullanarak estetiğini geliştirdiği görseller ile çarpıcı anlar yaratmak için tasarlandı.

IRIS LAW - ALEXA CHUNG 

H&M'in ikonik kırmızı tonuyla oluşturulmuş atmosfere sahip olan sergi, ziyaretçilere geçmişten bugüne H&M Studio koleksiyonlarını keşfetmeye davet ediyor. Sanatsal enstalasyonlara sahip sergi, bir dizi temalı odalardan oluşuyor.

HARI NEF

Önümüzdeki S/S24 koleksiyonundan önemli parçalar, koleksiyonun yaratıcı görsel keşiflerini içeren dev bir hikaye kitabının Sürrealist enstalasyonunun yanında sergileniyor. Ayrıca, H&M Studio'nun ikonik yumuşak görünümlü çantasının eğlenceli enstalasyonlarının yanı sıra arşiv H&M Studio koleksiyonlarının basılı görüntüleri de yer alıyor.  İkonik çantasının sınırlı sayıda üretilen pudra mavisi versiyonu sergide özel olarak satın alınabiliyor.

HONEY DIJON - İKRAM 

"H&M Studio sergisinin açılış partisi muhteşemdi!  Sergi, yaklaşan S/S24 koleksiyonumuzu Paris Moda Haftası sırasında beklenmedik bir şekilde sunmak için bir fırsat" diyor H&M'in Kreatif Danışmanı ve Kadın Giyim Tasarım Müdürü Ann-Sofie Johansson

JILL KORTLEVE 

H&M Studio sergisi 'La Maison' 51 Boulevard Haussmann, 75009 Paris adresinde yer alıyor ve 27 Şubat'tan 29 Şubat'a kadar halka açık olarak sunuluyor. H&M Studio S/S24 koleksiyonu 12 Mart'ta hm.com.tr adresinde satışa sunulacak.  

TINA KUNAKEY 

H&M Studio sergisi yaratıcı ajans Ray Atelier ile birlikte hazırlanmıştır.

H&M STUDIO HAKKINDA 

H&M Studio, H&M'in modaya en çok yön veren koleksiyonudur. 2013 yılında başlatılan ve markanın Stockholm'deki atölyesinde kurum içi bir tasarım ekibi tarafından geliştirilen sınırlı sayıdaki koleksiyonlar yılda birkaç kez tanıtılmaktadır.

Editör: MURAT ÖZER