Şık Haberleri

şık haberleri ve güncel şık gelişmeleri, şık ile ilgili tüm video, şık fotoğrafları ve şık haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


MODA

Ünlü amfAR Gala Venezia 2023, 3 Eylül Pazar günü Scuola Grande della Misericordia'da gerçekleştirildi.

CEMİYET

HAKKASAN, Türkiye’deki ikinci restoranını, Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul’ da sanat, iş ve cemiyet hayatından önemli ve elit isimlerin katılımıyla gerçekleşen...

MODA

Yasemin Taciroğlu ve Ahmet Uras'ın Çırağan Sarayı'nda gerçekleşen düğün davetine, ünlü isimler şık kıyafetleriyle göz kamaştırdılar.

MAGAZİN

Cemiyet hayatının ünlü simalarından Hilal Kallıkçı, yaz tatiline Bodrum'da devam ediyor.

MODA

Geçtiğimiz yıl Bodrum Yalıkavak Marina’da ikinci şubesini açan Mackenzie Child’s, önceki akşam Türkiye'deki 10’uncu yılını kutladı.

CEMİYET

Seda Canatan ve Melis Ağazat’tan Kempinski Residances Nef Reserve Gölköy’de yer alan Da Mario Restaurant'ta göz alıcı davet.

CEMİYET

Maison Valentino ve Beymen, Valentino Escape 2023 Koleksiyonu’nu geçtiğimiz gün Villa Maçakızı Bodrum’da düzenlenen özel bir parti ile kutladı.   

CEMİYET

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Villa Maçakızı’nın etkileyici  atmosferinde gerçekleşen Range Rover House  ilham veren deneyimleri ile misafirleriyle buluştu. 

MODA

Prada, geçtiğimiz yıl Yalıkavak Marina, Bodrum’da açılan mağazasının ikinci sezon açılışını, Villa Maçakızı’nda özel bir davetle kutladı.

MODA

Benzersiz, modern ve çağdaş tasarım mücevherler sunan Meri Krutzo ilk Resort butiğini Mandarin Oriental, Bodrum’da keyifli bir davetle açtı.

MAGAZİN

Magnum, yepyeni lezzetleri Sunlover ve Starchaser’ı Hande Erçel ev sahipliğinde Frankie Galataport’ta özel bir davetle kutladı.

MODA

Yaz mevsiminin heyecanını hissettiğimiz şu günlerde, kendimizi sımsıcak kumlardan serin sulara bırakmak hepimizin hayali.