Sinema haberleri Haberleri

sinema haberleri haberleri ve güncel sinema haberleri gelişmeleri, sinema haberleri ile ilgili tüm video, sinema haberleri fotoğrafları ve sinema haberleri haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


SİNEMA

80'lerin kült klasiğinin adrenalin dolu yeniden uyarlaması Road House (Bar Fedaisi), 21 Mart'ta Prime Video'da yayınlanıyor.

SİNEMA

Civil War / İç Savaş filmi, Teksas Austin Paramount sinemasında yapılan muhteşem bir gala ile seyirciyle buluştu...

SİNEMA

Ukraynalı yönetmen Mstislav Çernov‘un Rusya- Ukrayna savaşını konu alan “Mariupol’da 20 Gün” adlı belgesel filmi, belgesel kategorisinde Oscar ödülünü kazandı.

SİNEMA

Madame Web filminin başrol oyuncusu Dakota Johnson, vizyon öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu.

SİNEMA

Dune filminin yıldız oyuncuları Timothée Chalamet, Zendaya, Florence Pugh ve Javier Bardem canlandırdıkları karakterler hakkında merak edilenleri yanıtladı.

SİNEMA

Sabancı Vakfı’nın “Kısa Film Uzun Etki” sloganıyla bu sene sekizincisini düzenlediği Kısa Film Yarışması’nın kazananları belli oldu.

SİNEMA

Netflix’in merakla beklenen animasyon filmi Tavuklar Firarda: Kurtarma Operasyonu, İstanbul’daki özel gösterimiyle aileleri bir araya getirdi.

SİNEMA

 Wonka filmi, 28 Kasım Salı günü Londra Royal Festival Hall'da düzenlenen dünya prömiyerinde görücüye çıktı. 

SİNEMA

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, uzun süredir merakla beklenen Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı’nın galası dün gerçekleşti.

SİNEMA

Prime Video, Türk Original filmi Bihter’in galasını 15 Kasım Çarşamba günü Sait Halim Paşa’da ihtişamlı bir davetle gerçekleştirdi.

SİNEMA

Bir Mehmet Ada Öztekin filmi olan “ATATÜRK 1881-1919”un dünya prömiyeri Los Angeles’ta yapıldı.

SİNEMA

‘Hollywood Türk Film ve Drama Günleri’ T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın destekleri ile  4-5 Kasım...