Tanıtım Haberleri

Tanıtım haberleri ve güncel Tanıtım gelişmeleri, Tanıtım ile ilgili tüm video, Tanıtım fotoğrafları ve Tanıtım haberleri HABERCHANNEL.COM - Güncel Haberler - Son Dakika Haberleri sitemizde


DİZİ

Ay Yapım imzalı yeni dizi ‘Şahane Hayatım’ın merakla beklenen 2. bölümünden yeni tanıtım yayınlandı.

SANAT

İtalyan tenor Andrea Bocelli, 30.yıl konserleri kapsamında Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleştireceği konserin tanıtım toplantısı dolayısıyla İstanbul'a geldi.

SİNEMA

Netflix, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in paylaştığı, yeni filmi 'İstanbul İçin Son Çağrı’nın tanıtım fragmanını paylaştı.

MAGAZİN

Divan Grubu’nun en yenilikçi projelerinden biri olan “Publicans”, Divan Pub Kanyon'da düzenlenen neşeli bir davetle tanıtıldı.

CEMİYET

İş, sanat ve cemiyet dünyasının  ünlüleri dünyanın en çok tercih edilen elektrikli araç markası BYD’nin özel davetinde bir araya geldi…

OTOMOBİL

Maserati, pist kullanımı için tasarladığı, 730 HP güce sahip yeni yarış otomobili MCXtrema’nın dünya lansmanını gerçekleştirdi.

GENEL

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara 34'üncü İcra Müdürlüğü'nde gerçekleşen, tüzel kişi bilirkişiliği tanıtım toplantısına katıldı.

MAGAZİN

Türkiye’nin ilk organik içerikli gazlı içecek serisi The ORGANICS by Red Bull ailesinin yeni üyesi ORGANICS Easy Lemon, düzenlenen özel...

MODA

GIGIIS, İlkbahar/Yaz sezonunu İstanbul, Milano, New York ve Los Angeles' ta düzenlenen tanıtım haftaları ile açtı. '