NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, yaklaşan ara tatil ve bayram tatili dönemine ilişkin değerlendirmede bulunarak “Deprem nedeniyle bir süre durma noktasına gelen rezervasyonların bayram döneminde yeniden normale dönmesini bekliyoruz. Bayram tatili ve ara tatilin birleşmesi ile taleplerde hareketlilik başladı” açıklamasında bulundu

NG HOTELS, BAYRAM VE ARA TATİL DÖNEMİNDE DE AYRICALIKLI SEÇENEKLER SUNUYOR

Başarısını ulusal ve uluslararası alanda aldığı ödüllerle birçok kez tescilleyen NG Hotels, termal keyfini lüksle harmanladığı NG AFYON’da ve doğayla iç içe huzurlu bir ortam sunduğu NG ENJOY ve NG SAPANCA otellerinde bayram ve ara tatil döneminde de ayrıcalıklı seçenekler sunuyor.

ARA TATİLE ÖZEL PROGRAMLAR

NG Hotels, ara tatil dönemi ve 23 Nisan’da birbirinden keyifli oyun ve aktivitelerle dopdolu bir program hazırladı. Atölye çalışmalarından ödüllü yarışmalara birçok eğitici ve eğlenceli etkinlik ile okula ara veren öğrencilere unutulmaz bir tatil yaşatmaya hazırlanan NG AFYON, NG SAPANCA ve NG ENJOY büyükleri de unutmadı. 

NG SAPANCA ve NG ENJOY yetkinlere doğa ile iç içe bir ortamda spa bakımları ile yenilenme fırsatı sunarken dart, bisiklet, bocce, mini golf, nal atma, okçuluk gibi etkinliklerle bol hareketli bir tatil yaşatacak. NG AFYON ise masaj ve SPA uygulamalarıyla konuklarına eşsiz bir deneyim sunacak. 

NG Hotels, uzaktan çalışan anne ve babalara sunduğu konforlu çalışma alanları ile de tatile ayrıcalık katacak. Anne ve babaların çalışma saatlerinde çocuklara Sincap Kulüp’te eğlence dolu aktiviteler sunarak ebeveynlere aklı çocuklarda kalmadan işlere odaklanma fırsatı verecek. 

NG HOTELS YÖNETİM KURULU BAŞKANI HEDİYE GÜRAL GÜR: “TALEPLERDE HAREKETLİLİK BAŞLADI”

Otellerinde misafirlerini dünya standartlarındaki hizmet kalitesi ile ağırlayan NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, yaklaşan ara tatil ve bayram tatili dönemine ilişkin değerlendirmede bulunarak şunları kaydetti: “Kahramanmaraş depremi turizm sektörünü ciddi anlamda etkiledi. Deprem sonrası hem yurt içi hem yurt dışı rezervasyonlarda duraklama yaşandı. Deprem nedeniyle bir süre durma noktasına gelen rezervasyonların bayram döneminde yeniden normale dönmesini bekliyoruz. Bayram tatili ve ara tatilin birleşmesi ile taleplerde hareketlilik başladı. Biz de bu dönem için otellerimizde hem çocuklara hem yetişkinlere özel birçok program hazırladık. Çalışan anne babalar ara tatil dönemlerinde çocukları için özel aktiviteler arıyorlar ama işleri nedeniyle bazen bu noktada tıkanıyorlar. Biz güçlü teknolojik alt yapımızla uzaktan çalışan herkese konforlu çalışma alanları sunuyoruz. Uluslararası standartlardaki toplantı salonlarımız, fuaye ve aktivite alanlarımız, teknolojik altyapımız ile eğitim ve satış toplantılarından lansmanlara çeşitli etkinliklere ev sahipliği yaparken, uzaktan çalışanlara da keyifli bir deneyim yaşatıyoruz.”

Editör: MURAT ÖZER