Hürriyet Kelebek ve Amazon Türkiye birliği ile düzenlenen özel buluşmada “Anneler Günüseçkin davetlilerin katılımıyla kutlandı.

PELİN AKIL

Oyuncu Pelin Akil Altan ve Hürriyet Kelebek yazarı Hande Can moderatörlüğünde, Swissotel Chalet Restaurant’ta gerçekleştirilen etkinlikte Amazon.com.tr’deki Anneler Günü hediye alternatifleri ve indirim fırsatları duyuruldu.

HANDE CAN

Hürriyet Kelebek ve Amazon Türkiye, annelere en mükemmel hediyeyi bulmak için hazırlanan interaktif oyunlar, anneleri gülümsetecek hediye alternatiflerinin tanıtıldığı standlar ve müzik etkinlikleriyle bu anlamlı günü kutladı.

PELİN AKIL - HANDE CAN 

Hürriyet Kelebek yazarları, iş, sanat ve sosyal medya dünyasından ünlü isimlerin yer aldığı özel organizasyonda Pelin Akil Altan ve Hande Can anne olmanın ve annelere hediye seçmenin püf noktalarıyla ilgili sohbetleriyle katılımcılara keyifli anlar yaşattı

HANDE ORHAN

Etkinlikte açılış konuşması yapan Amazon Türkiye İletişim Direktörü Hande Orhan, bu sen anneler gününün her açıdan hassas bir dönem olduğunu, Amazon Türkiye olarak Toplum Gönüllüleri Vakfıyla deprem bölgesindeki ailelere destek için çalıştıklarını; bu dönemde gülümsemeyi en çok hakeden annelerimiz için de birbirinden güzel hediye alternatifleri sunduklarını söyledi. 

TÜLİN ŞAHİN

Etkinlikte düzenlenen oyunla katılımcılar, anneleri hakkında sorulara yanıt vererek onun karakter analizini yapıp sonrasında da ona en uygun hediyeyi Levi’s, Dockers, Logitech, Philips, Loreal, OralB ve Braun gibi markaların yer aldığı standlardan seçerek keyifli anlar geçirdiler.

ECE VAHAPOĞLU ALPAY

Etkinliğe aralarında Emre Altuğ, Ziynet Sali, Tülin Şahin, Betül Demir, Pelin Uluksar, Gizem Hatipoğlu, Aleyna Dalveren, Nilsu Berfin Aktaş, Ayşe Akın, Ece Vahapoğlu, Ebru Uygun, Merve Dinçkol gibi isimlerin de bulunduğu sanat ve iş dünyasından pek çok davetli katıldı.

ZİYNET SALİ 

EMRE ALTUĞ

BETÜL DEMİR

PELİN ULUKSAR

GİZEM HATİPOĞLU

ALEYNA DALVEREN

NİLSU BERFİN AKDAŞ

AYŞE AKIN

EBRU UYGUN

ARZU AKBAŞ ZOR - ZİYNET SALİ

ELİF KARACAOĞLU

ESTİ PEKDEMİR

İREM AKDEMİR

İREM ZEYDANLI ÖZGÜLLER

MERVE DİNÇKOL

ÖMÜR GEDİK 

AYKUT BİLGİÇ

ANIL ALTAN

ONUR BAŞTÜRK

ORKUN ÜN

SAVAŞ ÖZBEY

NİLSU BERFİN AKDAŞ - PELİN ULUKSAR - ZİYNET SALİ - BETÜL DEMİR

AKIN ALTAN - PELİN AKİL

HÜRRİYET EKİBİ 

Editör: MURAT ÖZER