“Fashion Marketing and Shopping Gala“ özel tasarlanmış ortadoğudan ilham alan oryantalist konseptiTrade Capitals: Qatar” ile modadan sanata, dekorasyondan kozmetiğe uzanan geniş marka yelpazesi ile birbirinden değerli girişimciler, 25 Nisan’da Mandarin Oriental Bosphorus’ta bir araya geldi.

YEŞİM YILMAZ - TUĞBA TOSYALI

MANDARIN ORIENTAL BOSPHORUS’TA, JADE & BRANDS BU KEZ KATAR KONSEPTİ İLE ALIŞVERİŞ SEVERLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

YEŞİM YILMAZ - VOLKAN ÖZDEMİR - MUSTAFA EMİRKAN TREŞEMEŞE - TUĞBA TOSYALI

Özel tasarlanmış “Trade Capitals: Qatar” konsepti, lüksü gerçek bir keyfe dönüştüren atmosferi ile Mandarin Oriental Bosphorus Otel’de Jade&Brands ev sahipliğinde ve Tremeşeli Holding ana sponsorluğunda gerçekleşen özel bir davete ev sahipliği yaptı.

MONİK İPEKEL 

Davette birbirinden ünlü isimler ve birbirinden başarılı tasarımcı ve girişimciler bir araya geldi.

ÖZGE ULUSOY 

25 Nisan’da Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşen “Trade Capitals: Qatar”, influencerlar ve ünlü isimlerin katıldığı bir davete ev sahipliği yaptı.

ÇİĞDEM EŞREFZADE 

Tremeşeli Holding ana sponsorluğunda gerçekleşen davette; Özge Ulusoy, Gül Ergi, Zeynep Germen, Çiğdem Eşrefzade, Akasya Aslı Türkmen, Bahar Şer, Dilek Azaphan, Hülya Urgan, Eda Güzelcik, Esra Öztürk, Monik İpekel, Özlem Ada Şahin, Mustafa Emirkan Tremeşeli, Ayşegül Kayabay, Firüze Gözel, Sibel Vatandost, Özlem Yıldız, Gizem Hatipoğlu, Ceren Benderlioğlu ve Ivana Sert misafirlerle buluştu.

EBRU UYGUN 

AYŞEGÜL KAYABAY 

BAHAR ŞER 

BANU GÖKYAR 

EMEL YILDIRIM

SİBEL VATANDOST 

NAZ KAMAŞAK 

GÜL ERGİ 

İVANA SERT 

ÖZLEM YILDIZ 

MERAL ÇALIŞICI - NURAY AYNACI 

TÜL,İN KARTOZ 

CİHAN ŞENSÖZLÜ - TUĞBA TOSYALI 

Editör: MURAT ÖZER