İngiliz stili ve hediye verme sanatı ile öne çıkan lüks lifestyle markası Jo Malone London, en sevilen kokusu English Pear&Freesia’nın limitli sayıda satışa çıkan tasarımını, koku konseptiyle dekore edilen mağazalarında sevenleri ile buluşturdu. 

İlhamını sıcacık güneş ışıkları ile olgunlaşmış armut bahçelerinden ve parlak beyaz frezyalardan alan English Pear & Freesia’nın bu özel tasarımı ise 27 Eylül’de Nişantaşı Mağazası’nda Melodi Elbirliler Türkmen eşliğinde davetlilere tanıtıldı. 

MELİS AĞAZAT 

Melis Ağazat, Ece Zaim, Ayşegül Afacan Köksal, Elisabeth Mass, Sercan Yaşar gibi isimlerin de katıldığı davette misafirler keyifli zaman geçirdi.

ECE ZAİM

Lansmana özel sunulan illüstrasyon aktivasyonlarıyla ziyaretçilere özel şişe tasarımlarının hazırlandığı Nişantaşı mağazasındaki kişiselleştirme opsiyonları 29-30 Eylül tarihlerinde de tüm müşteriler için devam edecek.

MELODİ ELBİRLİLER TÜRKMEN - AYŞEGÜL AFACAN KÖKSAL

Jo Malone London’ın English Pear&Freesia lansmanı özelinde sunulan kişiselleştirme aktivasyonları ise 6-7 Ekim tarihlerinde Zorlu AVM, 8 Ekim tarihinde ise Akasya AVM mağazalarında devam ediyor olacak.

SEBİLE ÖLMEZ - MELODİ ELBİRLİLER TÜRKMEN - MERVE ÖZTÜRK

Jo Malone London koleksiyonlarına; Türkiye’de Nişantaşı (Teşvikiye Cad.), İstinye Park AVM, Zorlu AVM, Akasya AVM ve Kentpark AVM mağazalarından ulaşabilirsiniz. 

MELODİ ELBİLİRLİLER TÜRKMEN - MERT VİDİNLİ

DUYGU  BATUM

ELİSABETH MAS - LAURA MARGARİTA

EZGİ KASAPOĞLU

GİZEM SARI TEKİN

MERVE AYDOĞDU

MERVE İPEK ÖZTÜRK

NİHAL KANIK

SEBİLE ÖLMEZ

MELODİ ELBİRLİLER - SERCAN YAŞA R

Editör: MURAT ÖZER