QNB Finansbank ve Artkolik Sanat ve Eğitim Platformu işbirliğiyle hayata geçirilen sürdürülebilirlik odaklıKırılma Noktası: Hikâyenin Sonunu Sen Yazsergisi, bu kez de Bodrum’da sanat ve iş dünyasını bir araya getirdi.

NAZLI KEÇİLİ - ÖMÜR TAN - GÖZDE YÖRÜKLÜOĞLLU ERSU - ERSEV DEMİRÖZ - YELİZ ATAAY ARIKÖK

QNB Finansbank ev sahipliğinde ikinci kez gerçekleşen ve Artkolik Sanat ve Eğitim Platformu işbirliği ile hayata geçirilen “Kırılma Noktası: Hikâyenin Sonunu Sen Yaz” sergisi ile iklim krizi ve çevre sorunları hakkında farkındalık yaratmak amaçlanıyor.

BİLGE KURU - NAZLI EREN - PERVİN ERSOY - MEHMET REŞAT ERSOY 

İlki mayıs ayında QNB Finansbank Kristal Kule’de gerçekleşen sergide bu defa Akın Ekici, Zeynep Yazıcı, Yıldız Doyran ve Hakan Bayer de dahil olmak üzere Türkiye çağdaş sanatının önemli temsilcilerinin atık malzemelerden ürettiği 51 eser sanatseverlerle buluşuyor.

Gonca, İngiltere’de halkın oylarıyla ‘en iyi’ seçildi!.. Gonca, İngiltere’de halkın oylarıyla ‘en iyi’ seçildi!..

İPEK - SELİN ABDİK 

Küratörlüğünü Denizhan Özer’in üstlendiği sergide; Akın Ekici’nin “Bu Bahar Badem Ağaçları”, Başak Canher’in Rahiplerin Meşesi, Mehmet Özenbaş’ın Kuzey ormanlarının kesilen ağaçlarına dikkat çekmek amacıyla ürettiği “No 7”, Gülfidan Soyuğur’un atık metallerden ürettiği “Bir Adım Daha Atsan”ın yanı sıra Türk çağdaş sanatının önemli temsilcilerinin atık malzemelerden ürettiği eserler 10 gün boyunca Mandarin Oriental Bodrum’da sanatseverlerle buluşacak.

ÖMER DİNÇKÖK - ENDER GÜZEY - NAZLI KEÇİLİ

Serginin açılışının ardından QNB Finansbank ev sahipliğinde, moderatörlüğünü Artkolik Sanat ve Eğitim Platformu kurucusu Nazlı Keçili’nin yaptığı sürdürülebilir gelecek ve sürdürülebilir sanat temalı iki panel de gerçekleştirildi.

ÖMER DİNÇKÖK - NİLGÜN KEÇİLİ - NAİL KEÇİLİ - YELİZ ATAAY ARIKÖK

Panelde WWF Türkiye CEO'su Aslı Pasinli, QNB Finansbank Sürdürülebilirlik Komitesi Başkanı Yeliz Ataay Arıkök, Mandarin Oriental Bodrum Genel Müdürü Ersev Demiröz, Pernod Ricard Türkiye Hukuk Müşaviri ve Kurumsal İletişim Müdürü Zümrüt Yezdani Kedik, sanatçılar Tamer Levent, Gülfidan Soyuğur ve Ender Güzey konuşmacı olarak yer aldı.

BEGÜM - BERK KARAMAHMUTOĞLU 

QNB Finansbank Genel Müdürü Ömür Tan’ın ev sahipliğinde Mandarin Oriental Bodrum’da gerçekleşen serginin açılışına Aslışah-Kaan Demirağ, Aynur Özderici, Gizem Sabancı, Banu Aksoy, Begüm Karamahmutoğlu, Pervin Ersoy, Bilge Kuru, Ece Sükan, Erdal-Belkıs Aksoy, Esra Oflaz, Hasan-Özlem Mutlu Çetin, İpek Abdik, Nail Keçili, Ömer Dinçkök, Pelin Akın Özalp, Berrin Yoleri, Süleyman Kosif  katıldı.

NAZLI KEÇİLİ - ENDER GÜZEY - GÜLFİDAN SOYUĞUR - TAMER LEVENT 

DENİZHAN ÖZER

Editör: MURAT ÖZER