Yaşamın her alanında gündüzden geceye uzanan, gardırobunuzda ebediyen kalma arzusuyla yaratılan LADY GINA COMPANY, Begüm Özer ev sahipliğinde gerçekleşen davette tüm katılımcılardan büyük beğeni topladı.

BEGÜM ÖZER - AHU ORAKÇIOĞLU 

LADY GINA COMPANY’ NIN YENİ KOLEKSİYONUNU SUNDUĞU GALATAPORT MAĞAZASINDAKİ LANSMAN DAVETİ CEMİYET,SANAT VE İŞ DÜNYASININ ÖNDE GELEN İSİMLERİNİ BİR ARAYA GETİRDİ

BEGÜM ÖZER - BESTE YURTTAŞ - BERNA ULUTAŞ

Sektöre yeni bir soluk getirme arzusuyla yola çıkan LADY GINA, kurduğu genç ve dinamik kadrosuyla hazırladığı cesur, yenilikçi ve bir o kadar da zamansız tasarımlarını moda tutkunlarının beğenisine sunduğu Galataport Mağaza açılış davetinde önemli isimleri bir araya getirdi.

ZEYNEP ÜSTÜNEL 

Begüm Özer ev sahipliğinde gerçekleşen davete sanat, iş ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Davetlilerin Dj ve Perküsyon performans eşliğinde eğlenceli vakit geçirip bir yandan da alışveriş yaptığı etkinlik tüm katılımcılardan tam not aldı.

FÜSUN KURAN - GÜLAY KAMAZ - BEGÜM ÖZER - AHU ORAKÇIOĞLU 

Davetliler tarafından markaya ait ürünlerde titiz terzi işçiliği ve kumaş kaliteleri dikkat çekti.

HANDE SEZER PEKCAN

Birbirinden rahat ve şık Lady Gina Company ürünlerini inceleyip alışveriş yapan katılımcılar arasında AHU ORAKÇIOĞLU, AYTEN DANIŞMAN, ZUHAL MANSFIELD, ŞEBNEM ÇAPA, MELDA NARMANLI, HANDE CAN, EBRU ERBERDİ, FÜSUN KURAN, GÜLAY KAMAZ, İLKEM ÖZTÜRK, TALİA KALPAKÇIOĞLU, ARZU KUNT, ZEYNEP ÜSTÜNEL, BURCU ŞENDİR, AYŞE BURCU KAYA, DİDEM BAĞRIAÇIK, ECE KIRAL, EYLEM İPEK, ARZU ÖZAL, BAHAR ATAY, ÖZGE SANDER, HANDE SEZER PEKCAN, İPEK KÖSE, IŞIL GÜVENSOY BARLIK, MERAL YAZICI, MİNE KARAHAN, NESLİHAN DİLEK TAŞDEMİR, TUĞÇE POSTOĞLU gibi isimler yer aldı.

MELİS ÖZER - BERNA ULUTAŞ - MERT VİDİNLİ - BEGÜM ÖZER

Lady Gina; Her stile uygun farklı alternatif tasarımların var olduğu koleksiyondaki tüm parçalar gardırobunuzda ebediyen kalması fikriyle yola çıktı.

ZUHAL MANSFİELD 

Emin adımlarla büyümeyi hedefleyen marka, moda yolculuğuna başladığı ilk an itibariyle beğeni toplayan tasarımlarında öne çıkan parçalar; sezon trendi yün kazaklar, pantolon ceket takımlar, trikolar, etekler, gömlek ve bluzlar, tulumlar ve dış giyimler.

MERAL YAZICI 

Lady Gina tasarımlarına LADY GINA Mağazalarından, kolay ve güvenilir alışveriş  imkanı sunan e-Ticaret sitesi www.ladyginacompany.com adresinden ulaşabilirsiniz.

HANDE SEZER PEKCAN 

SERAP SARI 

ŞEBNEM ÇAPA 

ÖZGE SANDER 

ECE KIRAL 

BURCU ŞENDİR 

Editör: MURAT ÖZER