Marka danışmanlığını İrem Moralı’nın yaptığı ve şarkıcı Deha Bilimlier’in reklam yüzü olduğu ‘Mekan Sepeti’ isimli aplication uygulaması, önceki akşam  muhteşem bir lansman gecesi düzenledi.

REYHAN ÖZ - DEHA 

EMEL YILDIRIM-İREM MORALI

Gece de uygulamanın marka yüzü olan Deha Bilimlier sahne aldı. Sahne öncesi marka sahibi Reyhan Öz ile birlikte  soruları yanıtlayan Deha Bilimler , “Mekan Sepeti mekanlara gitmeden önce, tüm mekanlarda rezervasyon yapabileceğimiz bir uygulama.

ARZU KUNT 

Mekan sepeti uygulaması ile bir tık’la gitmek istediğin mekanı seçebilir, hızlı bir şekilde rezervasyon yapabilir ve fırsatlardan faydalanabiliyorsun.

ASLI SAÇAR 

Röportaj esnasında Deha Bilimler Mekan Sepeti kurucusu Reyhan Öz, bana reklam teklifi ettiğinde içeriğini çok beğendim. Teklifi kabul ettim ve markanın  reklam yüzü oldum dedi. Reklam filmimizi çektik. Çok güzel oldu. Muhteşem bir proje” dedi.

BESTE KORKMAZ

Sahneye çıkacağı sırada uygulama ile ilgili son açıklamayı yapan  şarkıcı, ''Size güzel bir haber vereyim. Reklam filmimizi çektikten sonra, projeye çok inandığım için ve çok başarılı bulduğum için Reyhan hanımla bir ortaklık gerçekleştirdik. Bunu da buradan sizin aracılığınız ile duyurmuş olalım'' diyerek sahnedeki yerini aldı.

DİDEM DELEN 

Gece de  Emel Yıldırım, Onur Büyüktopçu, Melda Aksu, Dilek Birgen, Ece Kıral gibi cemiyet ve sanat dünyasının tanışmış simaları eğlencenin tadını çıkarttı.

EBRU AKYÜZ - EFSA TAŞKIN 

EMEL YILDIRIM 

ESRA-İSMAİL ÖZKAN 

EZGİ GÜLER 

ECE KIRAL 

NEŞE SAPMAZ 

NİLGÜN ESİNLİ 

ONUR BÜYÜKTOPÇU 

PINAR YARINIR 

REYHAN ÖZ 

SERAP SARI

SEVİLAY ÖZTÜRK

SİNEM YILDIRIM 

UĞUR BATUR 

ESRA ŞEKER - GÜLŞAH ÇINAR 

GÜNSEL ÜLKÜ 

AYLA ÖZTÜRK 

CAN GÜZEY 

ESRA SÖNMEZER 

SERHAN SOKULGAN

Editör: MURAT ÖZER