Ekranların sevilen yüzü, güzel oyuncu Bestemsu Özdemir iki senedir üzerinde çalıştığı kendi moda markası BESTEMSUOZDEMIR’i hayata geçirdi.

BESTEMSU ÖZDEMİR 

Uzun zamandır tamamlamayı heyecanla beklediği markasının ilk koleksiyonu olan SS’23 BESTEMSUOZDEMIR’i titizlikle hazırlayan güzel oyuncu bu mutluluğunu ilk olarak yakın arkadaşlarıyla evinde özel bir davette paylaştı.

ECE SÜKAN

Yakın arkadaşlarıyla markasını ve koleksiyonunu kutlamak için evinde özel bir davet düzenleyen Bestemsu Özdemir, catering konusunda uzmanlığıyla tanınan ve davetlerdeki servisleriyle oldukça beğenilen USLA’yı tercih etti. 

USLA Davet’in özenle hazırladığı lezzetler başta olmak üzere geceye eşlik eden tüm ikramlar, süslemeler ve ambiyans büyük beğeni topladı.

BESTEMSU ÖZDEMİR - ALPER SALDIRAN

Markasının kuruluş hikayesini dostlarıyla paylaşan ve SS’23 BESTEMSUOZDEMIR koleksiyonunu ilk defa takdim eden Bestemsu Özdemir aldığı güzel yorumlar karşısında mutluluğunu gizleyemedi.

Guess 2024 Beachwear koleksiyonuyla yaza iddialı giriş! Guess 2024 Beachwear koleksiyonuyla yaza iddialı giriş!

MELİS BİRKAN

Oldukça güzel anların yaşandığı bu özel gecede Ece Sükan, İlayda Çevik, Gülper Özdemir, Melis Birkan, Alper Saldıran, Esra Türker, Raşit Bağzıbağlı, Mert Vidinli, Eda Zamanpur, Sertaç Taşdelen, Hazal Eker, Aylin Çetinkaya, Merve Küsmenoğlu, Bestemsu Özdemir’i yalnız bırakmadı.

ESRA TÜRKER

Tam bir yaz koleksiyonu dedirten SS’23 BESTEMSUOZDEMIR renkleri ve kumaşlarıyla güzel oyuncunun stilini yansıtan parçalar sergiliyor.

SERTAÇ TAŞDELEN - BESTEMSU ÖZDEMİR - RAŞİT BAĞZIBAĞLI

MERT VİDİNLİ

GÜLPER ÖZDEMİR

EDA ZAMANPUR - FERHAT ZAMANPUR

BESTEMSU ÖZDEMİR - ECE SÜKAN

EDA ZAMANPUR - BESTEMSU ÖZDEMİR

EDA ZAMANPUR - ESRA TÜRKER - BESTEMSU ÖZDEMİR

Editör: MURAT ÖZER