NetWork, gücünü modern ve glam çizgisinden alan kış koleksiyonunda birbirinden özel tasarımlarına yer veriyor.

Kaliteli kumaşları, ince işçilikleri ve rafine silüetleriyle NetWork kadınının radarına giren parçaların tamamı hem dinamik şehir hayatında hem de kış tatili destinasyonlarında lüks ve konforlu bir stil vadediyor.

Bu kış NetWork ile, zamansız formlar, özgün dokunuşlar ve ihtişamlı tasarımlar başrol oynuyor.

Leopar, ekose gibi ikonik desenlere yenilikçi bir yorum getiren parçalar, sımsıcak bir kış geçirmek için vazgeçilmez olan yün paltolar ve kusursuz kalıplarıyla öne çıkan deri ceketler, kış ayları boyunca her okazyonda gündüzden geceye kolayca geçiş fırsatı sunuyor.

Mevsim geçişlerinin anahtar parçalarından olan trikolar gardıropların kurtarıcı parçası olurken, glam tasarımlardan oluşan elbise seçenekleri feminen görümlere dinamik bir enerji katıyor.

NetWork, kış sezonunda minimal hatları ve işlevsel tasarım ögeleriyle stil sahibi erkeklerin görünümüne modern dokunuşlar katan şık bir dış giyim seçkisi sunuyor.

Kalite, lüks ve konforu bir araya getiren parçalar, rafine detaylarıyla kış ayları boyunca hem şehirde hem de kış seyahatlerinde NetWork erkeğinin güçlü stilini tamamlıyor.

NetWork erkeği, teknik kumaşların kullanıldığı vazgeçilmez N-tech koleksiyonundan montlar ile spor bir görünümü yakalarken, takım elbiseler üzerine tercih edilen yün ve kaşmir karışımı kabanlar ile tek bir parça ile sıcak bir şıklığa kavuşmanızı sağlıyor. 

Kaz ayağı gibi desenli modellerinin yanı sıra düz renk alternatifleri de bulunan yün paltolar, deri trençkotlar ve kürk detaylı napa kabanlar soğuk havalarda da şıklığınızdan ödün vermeden stilinizi özgürce yansıtmanızı sağlıyor.

NetWork, şıklığın tamamlayıcısı olan ayakkabı ve aksesuarlarıyla hem kadın hem erkeklerin kış stillerine son dokunuşu yapıyor. Kadın koleksiyonundaki ayakkabı ve çantalar hem canlı hem de zamansız renk tonlarıyla kış sezonun ikonik parçaları haline geliyor.

Gold, silver takılar dinamik ve iddialı bir görünümüz vaad ediyor. NetWork kadınlarının vazgeçilmezi, eforsuz şıklığın olmazsa olmazı bootieler ise; gündüzden geceye şıklığı garanti ederken, bordo, kırmızı ve turuncu renklerinin kullanıldığı eldiven, bere ve atkılar soğuk havaları en şık halde karşılıyor.

NetWork, süet, deri ve rugan dokulu ayakkabı ve çanta seçkisiyle NetWork erkeğine sayısız seçenek sunuyor.

Aksesuarların gücü her sezon olduğu gibi kışında kendini gösterirken, yumuşacık atkı ve eldivenler ve tasarım şapkalar de sezonun favori parçaları haline geliyor.

Tüm tasarımlara ve daha fazlasına NetWork mağazaları ile NetWork.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

Editör: MURAT ÖZER