OMEGA’nın kapsamlı yeni saat koleksiyonu ‘Aqua Terra Shades’in tanıtımı için marka elçileri Zoë Kravitz, Zhou Dongyu ve Eddie Redmayne İsviçreli saat üreticisi ile bir araya geldi.

Her bir marka elçisinin kişiliği yansıtan "Every Shade of You" adlı özel kampanyada, temalar ve renk tercihleri ile kişiye özgü görünümler ifade ediliyor.

Bir dizi çarpıcı görsel ve klibin yer aldığı kampanyada, her bir marka elçisinin kişiliği tüm yönleriyle ortaya koyuluyor.  

Deniz Kabuğu Pembesinin canlılığı veya Kum Taşı renginin mütevazı duruşuyla, bu koleksiyon her türlü ruh haline uyum sağlıyor. 

Kampanya çekimlerinde tepeden tırnağa siyah giyinen marka elçileri, Aqua Terra'nın canlı kadranlarını vurgulayacak şekilde farklı renklerle çevreleniyor.  

ZOE KRAVITZ

OMEGA ailesine 2022 yılında katılan Amerikalı aktris, yönetmen ve model Zoë KravitzDivergent dizisi ve Fantastic Beasts filmlerinin yanı sıra SAG Ödülleri adaylığını kazandığı ünlü HBO dizisi Big Little Lies'daki performansı ile beğeni toplamıştı. Ayrıca The Batman filminde Catwoman rolüyle dikkati çeken Kravitz, eğlence dünyasının en çok aranan isimlerden biri olmaya devam ediyor.   

ZHOU DONGYU

Kampanyanın bir diğer yüzü Zhou Dongyu da OMEGA ailesine 2022 yılında katılanlar arasında yer alıyor. Çinli aktris, polisiye filmlerden romantik komedilere kadar uzanan farklı türlerde beğeni toplayan performanslarıyla tanınıyor. 

Dongyu, Çin sinema tarihinde en önemli üç ödülü birden kazanan en genç aktris olarak biliniyor.  Ayrıca 2016 yılında Soul Mate filmindeki performansıyla 53. Altın At ödüllerinde En İyi Aktris; Better Days ile 39. Hong Kong Film Ödülleri ve 33. Altın Horoz Ödülleri'nde En İyi Aktris ödülüne layık görüldü.

EDDIE REDMAYNE

İngiliz aktör Eddie Redmayne ise sofistike stiliyle 2015 yılından bu yana OMEGA elçiliğini sürdürüyor.  Ünlü yıldız, The Theory of Everything filmindeki Oscar ödüllü performansının yanı sıra Fantastic Beasts serisi, The Trial of the Chicago 7, Les Misérables, The Danish Girl ve The Good Nurse gibi başarılı filmlerde yer almasıyla ön plana çıkıyor.

OMEGA başkanı ve CEO'su Raynald Aeschlimann, "Eddie, Zoë ve Zhou bu kampanya için mükemmel yıldızlar. Yaratıcı ruhları, becerileri ve farklı yaşam stilleri, bu çok yönlü koleksiyona mükemmel uyum sağlıyor. Müşterilerimize de takmayı sevecekleri renk saati düşünmeleri konusunda ilham vermeyi umuyoruz." diyor.

OMEGA Aqua Terra Shades koleksiyonu, okyanus renklerinden toprak tonlarına uzanan çok çeşitli kadran renkleri sunuyor. 34 veya 38 mm çapında üretilen saatler, Atlantik Mavisi, Defne Yeşili veya Terracotta gibi pastel tonlarla, müşterilere stillerine uyabilecek birçok seçenek sağlıyor.  

Editör: MURAT ÖZER