Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği, İstanbul'un önde gelen gastronomi mekanlarından Develi Florya'nın ev sahipliğinde özel bir yemek düzenledi. Etkinlik Doç. Dr. Lütfiye Bozdağ moderatörlüğünde ve değerli sanatçı Bubi'nin söyleşisiyle zenginleşti.

MONİK İPEKEL 

Türkiye’de ilk ve tek görme engelli çocuk derneği olan Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği, 2003 yılından bu yana görme engeli doğuştan ya da sonradan olan çocukları bağımsız yaşama hazırlamak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

BERRİN ZORLU 

Aynı zamanda görmeyen çocukların eğitim ve gelişimine katkıda bulunarak onların hayatını aydınlatan ve sayısız başarıya imza atan dernek, Develi Florya Restoran’ın ev sahipliğinde bir yemek düzenledi. Doç. Dr. Lütfiye Bozdağ'ın moderatörlüğünde değerli sanatçı Bubi’yle bir söyleşinin gerçekleştiği etkinlikte, sanatın iyileştirici gücü konuşuldu. 

NEŞE GÖNÜL

Eser Bayraktar'dan Büyük Kulüp'te iftar daveti Eser Bayraktar'dan Büyük Kulüp'te iftar daveti

Aynı zamanda görmeyen çocukların eğitim ve gelişimine katkıda bulunarak onların hayatını aydınlatan ve sayısız başarıya imza atan dernek, geçtiğimiz gün Develi Florya Restoran’ın ev sahipliğinde bir yemek düzenledi. Arzu Vatansever, Asuman Tokgöz, Beste Yurttaş, Berrin Zorlu, Hande Sezer Pekcan, Hülya Avcı, Tülay Dölen, Monik İpekel, Gonca Karakaş, Tuba Develi, Jale Balcı gibi cemiyet hayatının önemli isimlerinin katıldığı etkinlikte katılımcılar, Parıltı Derneği'nin önümüzdeki dönemdeki faaliyetlerine destek olma sözü verdi.  Derneğin geçmiş başarılarını da kutlayarak görmeyen çocuklara umut ışığı olacak gelecek projelere katkıda bulunma şansı buldular.

HANDE SEZER PEKCAN 

Parıltı Derneği Eş Başkanı Neşe Gönül, dernek üyeleri ve gönüllülerine teşekkür ederek, gelecek nesillere ulaşma ve daha fazla çocuğun yaşamına dokunma hedefiyle yoğun geçen bir yılı geride bıraktıklarını dile getirdi ve derneğin gelecek projelerinden bahsetti. 4 Aralık'ta Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluşacak olan “Hisseli Harikalar Kumpanyası”, Parıltı Derneği'nin görmeyen çocukların eğitim ve gelişim alanında yürüttüğü çalışmaların farkındalığını artırmayı hedefliyor.

TUBA - NURİ DEVELİ

Aynı zamanda görmeyen çocukların eğitim ve gelişimine katkıda bulunarak onların hayatını aydınlatan ve sayısız başarıya imza atan dernek, geçtiğimiz gün Develi Florya Restoran’ın ev sahipliğinde bir yemek düzenledi.

Editör: MURAT ÖZER