Ünlü insanı Sarah Haderi geçtiğimiz gün sahibi olduğu Bebek Frontiere Restoran da düzenlenen doğum günü partisi ile bütün sevenlerini bir araya getirdi.

SARAH HADERİ

ZEYNEP TOKER-SERAH HADERİ-NARİN AKÇELİK

ECE KRAL

GÖRKEMLİ DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ  

İş,sanat ve cemiyet hayatının, Narin Akçelik, Zeynep Toker, Ece Kıral, Kadriye Olgar, Nil Uzun, Beliz Bektaş, Ayşegül Kayabay, Arzu Kunt, ık Durak, Banu Gökyar, Nagihan Karadere, Ege, Betül Demir, Mehmet Çepiç, Ferman Toprak ve eşi Hilal Toprak gibi ünlü isimler Sarah’ın bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

HİLAL-FERMAN TOPRAK

Gece de ünlü DJ Suat Ateşdağlı canlı performansı ile misafirleri çoşkulu dakikalar yaşattı.

BETÜL DEMİR 

BETÜL DEMİR: "ÇOK FAZLA KÂALE ALMIYORUM"

Betül Demir, doğum gününe katılanlar arasındaydı. Demir, "Mabel'in şarkısını çok sevdim. Kendi sahnelerimde de vazgeçilmezlerim arasında diyebilirim. Ben de şarkıdan sonra onun yanına giderek bana da bir şarkı yapmasını istedim. O da bana beni anlatan bir şarkıyı farkında olmadan yaptı. Şubat ayında da yayınlanır diye umuyorum" diyerek güldü. Betül Demir, Mabel Matiz'in "Antidepresan" şarkısını Merve Boluğur'un seslendirmesini de şöyle değerlendirdi; "Duydum ben de bir yerde. Kulaklarımı hemen kapattım. Şarkı söylemek herkesin tekelinde değil. Sahne aldığını da bilmiyordum. Şimdi öğrendim. İsterse şan hocamın numarasını verebilirim. Bir müzisyen olarak çok fazla kâale almıyorum. Gerçekten şarkı söylemek istiyorsa da biraz saygı. Biz yıllarımızı veriyoruz. Sahnede bir kez detone olsam üç gün uyuyamam. Anlamıyorum." 

NAGİHAN KARADERE 

NAGEHAN KARADERE: "ÖLÜMDEN KORKMUYORUM"

Nagehan Karadere de doğum gününe katılanlardandı. Geçtiğimiz haftalarda kanser olduğunu öğrenen Karadere süreç hakkında, "ilk duyduğumda dünyam başıma yıkıldı. Gençliğimin baharındayım ve çocuğum var. Ölümden korkmuyorum açıkçası ama planlı olan bir şey insanı gerçekten ürkütüyor. Ağladoğım zamanlar çok oldu. Ama güçlü olmak zorundayım. Yalnızım sanıyordum ama çok sevenim varmış. Tedavimi üstlenmek isteyenler bile oldu." dedi. Alçı, sürecin devamında neler olacağı hakkında ise, "Rahim ve göğüs kanseri aslında. İlaçlara başlanıldı. İkisi aynı anda olduğu için biraz zor oluyor ama halledicem inşallah. Doktorum bana korkma dedi. En kötüsü rahmi alırız dedi. Göğüs olayı daha fazla soru işareti bırakan bir durum ama." şeklinde konuştu. 

Editör: MURAT ÖZER