Tüm yıl hayal ettiğimiz o sıcak yaz tatillerinden, şehirdeki şık bir geceye kadar gardırobunuzdan eksik etmeyeceğiz bir koleksiyon.

ALEK-BLACK-SWIMSUIT--3.740,00TL

NISSE bu sezonda, yazın her anında size eşlik edecek sofistike ve güncel bir görünüm sunuyor.

ASTRIDECREAMDRESS-11.050,00TL

Dive koleksiyonu, şehvetli siluetler ve gündüzden geceye giysilerle kadınlığınızı ortaya çıkarmanız için tasarlandı.  Transparan olarak giyilebilen çıkarılabilir astarlı elbiseler sayesinde doğa ile denizin buluştuğu eşsiz noktalarda veya şehirdeki şık bir akşam davetine katılabilirsiniz.

CINDY-SILVER-BUSTIER-5.780,00TL

YAZIN TÜM SICAKLIĞINDA SİZİNLE! 

NISSE Dive koleksiyonu, her formu içeren bir gardırop sunuyor. Fırfırlı bardot yakalı parlak drapeli dar mini elbiselerden, derin yırtmaçlı ipeksi metalik elbiselere, straplez balon örgülü midi elbiselere ve cesur yüzeyleri saran elbiselere.

DARYA-PATTERNED-BLOUSE- 7.395,00TL

Payetli file, tığ işi ve ipek NISSE elbiselerle kombin edebileceğiniz metalik gümüşlü, kraliyet mavileri, renkli parlak bitişli bikiniler ve tek parçalarla her kadını yükseltecek geniş bir mayo kombinasyonu sunuluyor.

DEVI CREAM SHIRT- 5.270,00TL --AYEN-CREAM-SKIRT-5.950,00TL

NISSE SS23 Dive Koleksiyonuna , https://www.n-isse.com , Beymen mağazaları , Beymen.com ve In-formal mağazaları’ndan ulaşabilirsiniz.

KARINA-PRINTED-DRESS--8.500,00TL

KATIA-BLACK-SKIRT-6.035,00TL

MARION-WHITE-DRESS--9.010,00TL

Editör: MURAT ÖZER