Tommy Hilfiger tarafından yapılan bir açıklamayla Tommy Hilfiger ve GRAMMY® adayı, çok sayıda platin albüm sahibi şarkıcı ve besteci Shawn Mendes’in Londra’da düzenlenen bir etkinlikte İlkbahar 2023 Tommy X Shawn Classics Reborn Koleksiyonu’nu tanıttığı duyuruldu.

SHAWN - TOMMY

20 Mart’ta Camden’deki üyelere özel House of KOKO kulübünde gerçekleşen ve iki ünlü kreatif ismi bir araya getiren akşam yemeğine Shawn’ın arkadaşları ve aile üyeleriyle birlikte çok sayıda tanınmış davetli katıldı. 

SHAWN MENDES - PAMELA ANDERSON

TOMMY HILFIGER VE SHAWN MENDES İLKBAHAR 2023 TOMMY X SHAWN CLASSICS REBORN KOLEKSİYONUNU LONDRA’DA TANITTI 

AOKI LEE SIMMONS

Tommy Hilfiger ve Shawn Mendes’in ortak koleksiyonu sunduğu akşam yemeği Londra’nın ikonik müzik mekanı KOKO bünyesindeki üyelere özel The House of KOKO Kulübü’nde basın mensupları ve VIP konuklar dahil 80 davetliyle gerçekleşti.

JOURDAN DUNN

Konuklar arasında Pamela Anderson ve Jourdan Dunn’ın yanı sıra her ikisi de Tommy x Shawn Classics Reborn kampanyasında rol alan Shawn’ın kız kardeşi Aaliyah ile yakın arkadaşı ve söz yazarı Jon Vinyl, ayrıca prep ikonlarına gelecek nesil yeni bir hayat veren Classics Reborn İlkbahar 23 Kampanyası’nın yıldızları Georgia May Jagger ve Aoki Lee Simmons gibi isimler yer aldı.

GEORGIA MAY JAGGER

ALEXA CHUNG

WILL SHARPE

Editör: MURAT ÖZER