Ünlü Türk oyuncular, Bahreyn’de üç gün süren bir dizi etkinliğe katıldı. Bahreyn’in tarihi, turistik ve kültürel yapısına hayran kalan oyuncular, herkesi bu deneyimi yaşamaya davet etti.

Basra Körfezi’nin ada ülkesi Bahreyn’de gerçekleştirilen organizasyon, Pegasus Hava Yolları ile Vida Beach Resort Marassi Al Bahrein’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Etkinliğe; ünlü oyuncular Gökçe Akyıldız, Mehmet Aykaç, Gülper Özdemir, Elif Doğan, Ahmet Kayakesen, Emin Günenç ve ajans kurucusu Ali Saçlı katıldı.

Türk oyuncu heyeti, Körfez ülkesi Bahreyn’de eğlenceli üç gün geçirdi. Başkent Manama'da bulunan Tarihi Bahreyn Kalesi’nden Manama Çarşısı’na, Bab Al Bahreyn’den sahillere kadar çok sayıda rotada keyifli dakikalar yaşayan oyuncular, güneş ve denizin tadını çıkarmayı da ihmal etmedi. Türk oyuncu heyeti, Bahreyn'in tarihi, turistik ve kültürel yapısına hayran kaldı.

“BAHREYN’DE EŞSİZ BİR DENEYİM YAŞAYIN”

Etkinliğe katılan oyuncular, herkesi Bahreyn’in sunduğu eşsiz deneyimleri yaşamaya davet etti. Bahreyn’in tarihi ve turistik güzelliklerinin yanında modern yaşamından da etkilendiklerini belirten oyuncular, etkinliklerden ve programdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bu arada, Türk oyunculara Bahreynliler büyük ilgi gösterdi. Oyuncular, konakladıkları tesisi ziyaret eden hayranları ile tanışma ve sohbet etme fırsatı buldu. Bahreynliler, Türk oyuncularla sık sık fotoğraf çektirerek, hayranlıklarını dile getirdi.

“BAHREYN, KÜLTÜREL VE TARİHİ YAPISI İLE MENA BÖLGESİNDE ÖNE ÇIKIYOR”

Join PR kurucusu Ali Saçlı, Bahreyn’in 12 ay seyahat edilebilir bir destinasyonda bulunduğuna dikkat çekerek, “İklim şartları ve turistler için sunulan hizmetler, bu ülkeyi cazibe merkezi haline getirdi. Özellikle tatil için hizmet kalitesi ile bölgenin en popüler destinasyonu olan Bahreyn, kültürel ve tarihi yapısı ile de MENA bölgesinde öne çıkıyor. Bahreyn, Türk tatilciler için oldukça cazip imkanlar sunuyor. Bu ülke ile kültürel yakınlığımız var. Zengin tatil seçenekleri var. Geleneksel ve modern bir yapının harmanlandığı Bahreyn’de bu tür tanıtım çalışmalarına öncülük etmeye devam edeceğiniz” dedi.

Editör: MURAT ÖZER