Türkiyenin ilk organik içerikli gazlı içecek serisi The ORGANICS by Red Bull, 29 Kasım Salı günü Madera İstanbul’da InStyle’ın 200. sayısını kutlamak için gerçekleştirilen “InStyle 200” etkinliğine damgasını vurdu. 

BENSU SORAL

Bensu Soral, Burcu Biricik, Ece Sükan, Demet Evgar, Gülse Birsel, Hande Doğandemir, Murat Eken, Nefise Karatay, Saadet Işıl Aksoy, Selma Ergeç  ve Tülin Şahin’in de katılımcıları arasında yer aldığı etkinlikte ünlü isimler, The ORGANICS by Red Bull’un altı eşsiz lezzetiyle bu geceye özel olarak hazırlanan sunumlarını deneyimledi.

MURAT EKEN - BURCU BİRİCİK

The ORGANICS by Red Bull’un %100 doğal kaynaklardan elde edilen lezzetleri son olarak geçtiğimiz günlerde Madera İstanbul’da gerçekleştirilen “InStyle 200” etkinliğinde katılımcılarla buluştu.

LEVENT BABATA - DEMET EVGAR

Bensu Soral, Burcu Biricik, Ece Sükan, Demet Evgar, Gülse Birsel, Hande Doğandemir, Murat Eken, Nefise Karatay, Saadet Işıl Aksoy, Selma Ergeç  ve Tülin Şahin’in de katılımcıları arasında yer aldığı etkinlikte ünlü isimler, The ORGANICS by Red Bull’un bu geceye özel olarak hazırlanan sunumlarını ve eşsiz lezzetlerini deneyimleyerek keyifli anlar geçirme imkanı buldu.

HANDE DOĞANDEMİR - İSMAİL POLAT

The ORGANICS by Red Bull; %100 doğal kaynaklardan elde edilen içerikleri dikkat çekici lezzetlerle harmanladığı Simply Cola, Tonic Water, Bitter Lemon, Ginger Ale, Dark Orange ve Spicy Ginger çeşitleriyle, hayatın tadını olması gerektiği gibi çıkarmayı sevenlerle buluşmaya devam ediyor. 

SAADET IŞIL AKSOY

NEFİSE KARATAY

TÜLİN ŞAHİN

Editör: MURAT ÖZER