METT Hotel & Beach Resort Bodrum bünyesinde ilk kez açılan ATTIKO’nun Bodrum’a taşıdığı Pan Asya mutfak lezzetleri ve eğlenceli ambiyansı konuklardan tam not aldı.

GİLMAN KARADENİZ

Dünyanın önde gelen turizm ve eğlence yatırım gruplarından Sunset Hospitality Group, markası METT Hotels&Resorts’un Türkiye’de geçen yaz açtığı ilk oteli olan METT Hotel & Beach Resort Bodrum’un ardından seçkin  global markalarını da Bodrum’a taşımaya devam ediyor.

AYLIN SEZEN YALÇIN

METT HOTEL & BEACH RESORT BODRUM’DA EĞLENCE VE ENFES MUTFAK DENEYİMİ İLE AÇILAN ATTIKO, MUHTEŞEM BİR AÇILIŞ ETKİNLİĞİNE İMZA ATTI

AYŞE BURCU KAYA

METT Hotel & Beach Resort Bodrum’un en muhteşem dolunay manzarasına karşı konumlanan lounge konseptli restoranı ATTIKO, özel açılış davetinde misafirleriyle eğlenmenin ve leziz yemekler sunmanın heyecanını yaşadı.

BARIŞ MOLVALI 

Dubai’de Kasım ayında açılmadan önce hem Bodrum hem de Dubai’de nefes kesici bir manzaranın ve eğlencenin merkezi olacak ATTIKO markasının açılış daveti METT Bodrum Genel Müdürü Barış Molvalı ev sahipliğinde yapıldı.

BERİL-AYSEL AKÇAY

Davete iş, sanat ve cemiyet dünyasından Gilman Karadeniz, Aylin Sezen Yalçın, Beril-Aysel Akçay, Diana Ahadpour, Fatma Semiz, Petek Ertüre-Serdar Oal, Ebru Zeynep-Barış Altay, Ayşe Burcu Kaya ve Dori-Virna Baruh gibi isimler büyük ilgi gösterdi.

CHRISTOPHE HOBEIKA-ARZU DEMİRER

ATTIKO, gece başlamadan önce rahatlamak ve keyif yapmak için bir fırsat sunan şık bir lounge konsepti olarak karşımıza çıkıyor. Gün batımı kokteylleri ve Pan Asya mutfağından esinlenen lezzetler ile eğlencenin enfes mutfak deneyimleri ile buluştuğu vazgeçilmez bir lokasyonda yer alıyor.

DIANA AHADPOUR

ATTIKO, benzersiz konsepti ve Dolunay partileri ile bu yazın gözde adresleri arasında yer almaya da aday.

EBRU ZEYNEP-BARIŞ ALTAY

ATTIKO’da Pan Asian lezzetleri eşliğinde özel kokteyllerinizi yudumlarken, dolunay enerjisi ile keyfinize keyif katıyor olacaksınız.

ELİF-LEMAN CURUKSULU

ATTIKO, konuklarını METT Hotel & Beach Resort Bodrum’un sunduğu güzellikleri ile birlikte kutlamaya ve keşfetmeye davet ediyor.

EROL-PINAR-YASEMİN SOLU

FATMA SEMİZ

PETEK ERTÜRE-SERDAR OAL

DORI-VIRNA BARUH

Editör: MURAT ÖZER