Sunset Hospitality Group markası METT Hotels&Resorts’un Türkiye’deki ilk oteli METT Hotel & Beach Resort Bodrum’un Isola Manzara Lounge alanı açılış davetinde ünlü simalar bir araya geldi.

TARA DE VRİES

Dünyanın önde gelen turizm ve eğlence yatırım gruplarından Sunset Hospitality Group’un markası METT Hotels&Resorts’un Türkiye’de geçen yaz açtığı ilk oteli olan METT Hotel & Beach Resort Bodrum’un bünyesinde bulunan, aynı zamanda Dubai'deki Isola Ristorante ve Jumeirah Islands Clubhouse’da da yer alan İtalyan restoranı Isola Manzara Lounge, özel bir davet ile açılışını kutladı.

Sofistike bir dokunuşla otantik İtalyan ev tarzı konforlu yemeklerinin yer aldığı özel menüsü ile misafirlerini adeta bir lezzet şölenine çıkaran Isola Manzara Lounge alanı, özel açılış davetinde dünyaca ünlü İtalyan lezzetlerini ikonik Bodrum kalesi manzarası ile buluşturdu.

BARIŞ MOLVALI 

Nostaljik Bodrum manzarasına karşı gerçekleşen açılış daveti METT Bodrum Genel Müdürü Barış Molvalı ev sahipliğinde yapıldı. Davete iş, sanat ve cemiyet dünyasından Tara De Vries, Banuhan Akçal, Sibel Pensoy, Jülide-Mehmet Ali Berkman, Aysel Akçay, Şule Argüder, Gül Ergi, Jale Balcı, Doğuş Çabakçor, Albert Levi, Mert Vidinli, Mina-Nisa Ceran, Nastassia Jacober  gibi isimler katıldı.

NİSA - MİNA CERAN

Güney İtalya’da büyüyen ve Vibo Valentia'dan gelen restoranın ünlü şefi Şef Francesco, İtalyan ve Akdeniz lezzet profillerini düzenli olarak harmanlayarak, Isola Manzara Gardens’ı önemli bir lezzet durağı haline getirdi. Isola Manzara yeni Lounge, açılışını davetlileri ile kutlamanın heyecanını yaşadı.

NASTASSİA JACOBER

Efsanevi Şefler’den Öğrendiklerini Kendi Tarzı İle Yorumlayan Yenilikçi Şef…

On dört yaşındayken otelcilik okuluna başlayıp mezun olduktan sonra ünlü Şef Fransesco Apreda'nın önderliğinde Piazza di Spagna'da bulunan prestijli Hotel Hassler'de Şefliğe başlayan Francesco, Imago restoranda ekiple birlikte çalışırken, restoranın Michelin yıldızı almasına neden olan etkenlerden biri oldu.

BİLGE YENİGÜL

Şef Francesco'nun kariyeri, Yönetici Şefler Vincenzo Di Tuoro ve Nicola Fontolan ile birlikte Kempinski Hotel Venice'in açılışı için Venedik'e taşındığında ilerledi. Francesco, iki yıl sonra efsanevi Massimo Bottura'nın İtalya dışındaki ilk restoranı olan ve W Dubai, The Palm'da bulunan Torno Subito'ya taşındı.

Executive Şef Francesco şu anda Dubai'deki Isola Ristorante, Jumeirah Islands Clubhouse ve METT Hotel & Beach Resort, Bodrum’da yer alan  Isola Manzara Gardens' ve yeni Lounge alanında  sofistike bir dokunuşla otantik İtalyan ev tarzı konforlu yemekleri sunuyor.

METT HOTEL & BEACH RESORT, BODRUM

 METT Hotel & Beach Resort Bodrum, Bodrum Marina’dan sadece birkaç dakika uzaklıkta, önünde apansız uzanan Ege’nin masmavi suları ile demir atan tekneler ve Güney kıyılarının keyfini çıkaranlar için benzersiz bir ortam sunan Haremtan Koyu’nda yer alıyor.

 Zarif ve özenle tasarlanan 72 oda, 31 adet suite loft ve villası ile METT Hotel&Beach Resort konuklarına benzersiz bir deneyim sunuyor. Geniş teraslı loftların yanısıra, kendine özel havuzlu villaların yer aldığı otelde ayrıca, bir adet kapalı, bir adet infinity havuz, iki geleneksel Türk hamamı, MOI SPA ve RAISE Fitness&Wellness merkezleri de bulunuyor.

Oteldeki, uluslararası restoran konseptlerini dünya çapında hizmet kalitesiyle sunan, zengin bir yeme-içme ve eğlence anlayışı yer alıyor. Deniz kenarında, Bodrum atmosferinde sunulan provensal deneyimden modern İtalyan mutfağına kadar METT Hotel & Beach Resort Bodrum, kentteki yeme-içme sahnesini yeniden şekillendiriyor.

METT Social Living Hakkında

METT Social Living yaşamın sunduğu güzellikleri kutlayan Akdeniz’in rüya gibi noktalarından modern minimalist tasarıma, telaşsız hizmet tarzından içten bir eğlenme arzusuna kadar tüm karakterinde Akdeniz’in sade ve neşeli yaşam tarzından ilham alan konaklama ve yeme-içme deneyimleri sunarken sosyal hayatı tüm bunların kalbine yerleştiren bir marka. www.mettsocialliving.com

METT’in Kökeni: METT'in en büyük ilham kaynağı, Akdeniz yaşamının basit, dengeli mutluluğudur. Yer aldığı konum, güneşin dünyanın başka hiçbir yerinde doğmadığı güzellikte doğduğu ve toprağın, kayaların, suyun ve bitki örtüsünün karışımı, her fırsatta kartpostal değerinde manzaralar yaratır. Tüm bu unsurlar METT'in görsel kimliğinde yer almaktadır.

Editör: MURAT ÖZER