OGM Pictures, bu yıl adından çokça söz ettirdiği yapımlarla imza attığı başarılarını kutlamak ve 2023’te hayata geçireceği projeleri paylaşmak üzere özel bir davet düzenledi. 

BEREN SAAT - KENAN DOĞULU 

OGM Pictures yapımı projelerde yer alan oyuncuların yanı sıra yönetmen, senarist gibi yaratıcı ekiplerle, özel davetlilerin katıldığı gecede yıldızlar geçidi yaşandı.

ONUR GÜVENATAM 

GÖKÇE BAHADIR - EMİR ERSOY 

OGM Pictures Kurucusu Onur Güvenatam’ın ev sahipliğinde Dada Salon’da 12 Aralık Pazartesi akşamı gerçekleşen davete Beren Saat, Burcu Biricik, Birkan Sokullu,  Elçin Sangu, Gökçe Bahadır,  Uraz Kaygılaroğlu, Ebru Şahin, Serkan Çayoğlu, Dilan Çiçek Deniz, Afra Saraçoğlu, Şükran Ovali, Hande Ataizi, Rıza Kocaoğlu, Berrak Tüzünataç,  Enis Arıkan, Selma Ergeç, Feyyaz Şerifoğlu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar’ın aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı.

EZGİ MOLA - MUSTAFA AKSAKALLI 

OGM Pictures Hakkında:

OGM Pictures, Türk dizi ve film sektöründe uzun yıllardır yer alan ve Prime Time kuşağına damgasını vuran birçok başarılı dizinin yapımcılığını üstlenmiş Onur Güvenatam liderliğinde 2019 yılında kuruldu. Yapımları uluslararası dijital platformlarda yer alan ilk Türk yapım şirketi olma özelliğini de taşıyan OGM Pictures, geride bıraktığımız yıl içerisinde Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Camdaki Kız, Yakamoz, Zeytin Ağacı, Aşıklar Bayramı, Kal, Yalı Çapkını, Çöp Adam gibi birbirinden başarılı işlere imza attı.

ECE SUKAN 

OGM Pictures, hem dijital platformlara yaptığı içeriklerle hem de ulusal kanallarda yer alan yapımlarıyla, sektörde fark yaratarak ilkleri hayata geçiriyor. Film ve dizilerde alışılagelen karakterlerin ve hikaye akışının dışına çıkarak Türk izleyicisine yepyeni içerikler sunan OGM Pictures, izleyicilere kendi hayatlarından izler bulabilecekleri öykü ve karakterlerle Türk izleyicisinde bir farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

BURCU BİRİCİK 

ELÇİN SANGU

EBRU ŞAHİN 

DİLAN ÇİÇEK DENİZ 

AFRA SARAÇOĞLU 

ŞÜKRAN OVALI 

HANDE ATAİZİ 

BERRAK TÜZÜNATAÇ 

SELMA ERGEÇ 

MERVE DİZDİR

Editör: MURAT ÖZER