The Stay Line, Japon kültürünün geleneksel kıyafetlerini inovatif kumaşlarla özgün silüetlere dönüştüren Toraichi markası ile iş birliğini duyurdu.

YUTO YAMADA - TAKAAKI MURAKAMI - CAN YILDIRIM - CHITOSE MURAKAMI - SHIGEYOSHI IKEDA

Toraichi’nin The Stay Line markasıyla Türkiye ile buluşması Bebek Otel by The Stay’de gerçekleştirilen bir davetle kutlandı.

İDİL FIRAT - DİDEM BALÇIN 

Aynı davette The Stay Line’ın doğanın gizemli gücüne vurgu yapan kapsül koleksiyonu Komorebi de lanse edildi.

JAPON MODA MARKASI TORAICHI THE STAY LINE İLE TÜRKİYE'DE

Japonya’nın en kaliteli kumaş üretimi yapılan Okayama bölgesinde 1959 yılında kurulan Japon “workwear” markası Toraichi, The Stay Line distribütörlüğü ile ilk defa Türkiye’ye geldi.

DJ CARLITA

Toraichi’nin gelişi ve The Stay Line’ın yeni kapsül koleksiyonu Komorebi Bebek Otel by The Stay Roof Bar’da gerçekleşen davetle sunuldu.

MUZAFFER YILDIRIM 

Muzaffer Yıldırım’ın ev sahipliği yaptığı davete katılanlar arasında iş, sanat ve moda dünyasından önemli isimler yer aldı.

RAISA SASON - VANESSA SASON 

1600’lü yıllardan beri korunan ve adını Japon inşaat işçilerinin hareketlerinin ve cesaretelerinin simgesi olarak görülen ve “karaçaylak kuşu” anlamına gelen Tobishoku’dan alan Tobi mirasını; inovatif kumaşlar ve Japon kültürünün eşsiz giyim tarzı ile harmanlayan Toraichi, mücadeleci ve özgür ruhlara hitap eden tasarımlarını Türkiye’ye taşıyor.

ERDİL YAŞAROĞLU - BEGÜM KÜTÜK YAŞAROĞLU 

Oversize ve yalın tarzıyla konfor ve dayanıklılık gibi iki karşıtlığı aynı noktada buluşturan Toraichi tasarımları Japon kültürünün geleneksel kıyafetlerine de saygı duruşunda bulunuyor.

HANDE CAN 

Toraichi’nin patentli kumaşı “2530” ise markanın kuruluş tarihine uzanan geçmişi, teknik özellikleri, dikim tekniği ve işlevselliği ile Toraichi vizyonunu yansıtan en önemli detaylar arasında geliyor.

BEGÜM KIROĞLU

Toraichi tasarımlarının geniş bir kısmında kullanılan 2530; dayanıklılığı, çabuk kuruması, buruşmaması, toz ve leke tutmaması gibi birçok özelliği ile yoğun çalışma temposunda işlevselliğini korurken şık bir yorumla karakterini yansıtmak isteyenlere hitap ediyor.

NEVA DÜRÜST

Toraichi’nin tüm dünyada ünlü isimlerle gerçekleştirdiği farklı iş birlikleri ise dikkat çekiyor.

ECEM OLTULU

The Stay Line’ın yeni kapsül koleksiyonu Komorebi de bu iş birliğinden ilhamla Japon kültürünün bir yansıması. “Ağaçların arasından süzülen ışık huzmesi” anlamını taşıyan Komorebi, hissi ve metaforik anlamları ile Japon kültüründe önemli bir yer ediniyor.

ELVAN TIĞLIOĞLU

The Stay Line’ın bu hissiyatla yarattığı tasarımlarında; Japon esintili kesimler, hafif kumaşlar ve işleme detayları ön plana çıkıyor. Yeryüzüne ulaşarak insan hayatındaki zorlukları atfeden ışığın güzelliğinden ilhamını alan koleksiyon ağırlıkla beyaz, haki, siyah ve bej renklerinden oluşuyor.

AYTEN DANIŞMAN 

The Stay Line’ın kapsül koleksiyonu Komorebi ve Toraichi markasının özgün tasarımlarına, www.thestayline.com adresinden ve The Stay Boulevard Nişantaşı, Bebek Otel by The Stay, The Stay Bosphorus, The Stay Nişantaşı ve içindeki noktalardan ulaşılabiliyor.

NİL NİNAT

SİMA TARKAN 

HANNAH CHERRY - ALPEREN ŞENGÜN 

TORAICHI & THE STAY LINE

Editör: MURAT ÖZER