Benzersiz mücevherlerin tasarımcıBegüm Kıroğlu, en sevilen koleksiyonlarından “Begüm’s Botanical Gardenkoleksiyonunun yeni üyelerini özel bir davet ile tanıttı.

BEGÜM KIROĞLU

Begüm Kıroğlu ev sahipliğinde gerçekleşen davete Özge Özpirinçci, Yağmur Tanrısevsin, Hatice Aslan, Emre Ergani, Buse Bayraktar Üçer, Neva Dürüst, Daphne Behar, Emirhan Hotiç, Ümit Karalar Gökmen, Asena Sarıbatur, Sibel Gülgün, Billur Saatçi, Bilge Yenigül katılım gösterdi.

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ

BUSE BAYRAKTAR ÜÇER - BEGÜM KIROĞLU

Davette, Buse Bayraktar Üçer’in sahibi olduğu Ribbon Flowers iş birliği ile Begüm’s Botanical Garden koleksiyonunda ilham alınarak hazırlanan çiçek atölyesinde konuklar çiçeklerin dilinden kişiye özel hazırlanan broşlar ile baharı karşıladılar.

YAĞMUR TANRISEVSİN

Büyüleyici Begüm Khan ailesinin yeni üyeleri, markanın başrolündeki böcekler ile onlara ev sahipliği yapan çiçeklerin aşkını dışa vuruyor.

BEGÜM KHAN'IN SİHİRLİ ÇİÇEK DÜNYASI BÜYÜYOR

Çiçeklerle çalışmaktan ve onların hayal dünyalarına dahil olmaktan heyecan duyan Begüm Kıroğlu, klasikleşen “Begüm’s Botanical Garden” koleksiyonunu, eklediği yeni yüzük tasarımları ile tamamlıyor.

HATİCE ASLAN

Tasarımcının, “İçerisinde kurbağaların, böceklerin, sineklerin ve farelerin yaşadığı Begüm Khan ekosisteminin yaşam alanı.” olarak tanımladığı, ikonik “Begüm’s Botanical Garden” koleksiyonuna eklenen yeni yüzüklerin ile nadir parçaların her zamanki gibi eşsizliği ve kalitesi ön planda tutuluyor.

EMRE ERGANI

Bu benzersiz parçalar bronz ve gümüş üzeri 24 ayar altın kaplama ve kristallerle hayat buluyor. “Begüm’s Botanical Garden” koleksiyonunun yeni üyeleri sizi bahar aylarında etrafınızı çiçek kokularının sardığı rüya gibi bir dünyaya götürmeye hazırlanıyor.

NEVA DÜRÜST

DAPHNE BEHAR

EMİRHAN HOTİÇ

ÜMİT KARALAR GÖKMEN

ASENA SARIBATUR

BİLLUR SAATÇİ

BİLGE YENİGÜL- ERTUĞRUL TABAN

Editör: MURAT ÖZER