Andrea Incontri tarafından tasarlanan 2024 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, United Colors of Benetton'un benzersiz tarzını harmanlayarak renkli bir moda yolculuğuna davet ediyor. Hazır mısınız

BEnettON: yani ikonik bir markanın alfa ve omegası, modanın tarihini yazmış ve kolektif hayal gücünün doruklarına ulaşmış bir isimdir.

United Colors of Benetton'un kreatif direktörü Andrea Incontri, Milano'da 21 Eylül'de Museo della Permanente’de sunulan yeni 2024 İlkbahar Yaz koleksiyonunun defile sloganı olarak BE ON'u seçti.

Be On, 1965 yılından beri renk, triko, kimlik ve kozmopolitlikle özdeşleşen markanın doğasını yansıtarak sevgi, şefkat ve dayanışma bağlarına sahip modern ailelerden oluşan, çağdaş bir topluluğa hitap eden, herkes için modayı temsil ediyor.

Be On koleksiyonu 1965 yılından bu yana geleceği şekillendiren ancak köklerinden güç alan, empatik bir mirası ve değerleri bir nesilden diğerine aktaran bir zaman ve moda anlayışına imza atan pek çok incelikle dolu.

Kuşaklararası değişim bu gösterinin gerçek manifestosudur. Eski bir saatte olduğu gibi, yalnızca tüm dişliler bir uyum içinde çalıştığında işleyen bir deneyim ve duygu geçişi.

Ünlü isimleri Milona'da buluşturan göz alıcı gala: "Damiani" Ünlü isimleri Milona'da buluşturan göz alıcı gala: "Damiani"

Editör: MURAT ÖZER