Magnum ve Beymen, yeni yıl coşkusunu, herkesin hayalindeki Magnum’u tasarlayabildiği Let’s Play Bar etkinliğiyle, Beymen Galataport’ta kutladı.

Etel Baler'in Kosta Rika ve Miami tatili... Etel Baler'in Kosta Rika ve Miami tatili...

CEMAL CAN CANSEVEN 

Yeni yıl heyecanına haz ve lezzet katan etkinlik, 30-31 Aralık günleri boyunca  Beymen Galataport’ta tüm misafirlere açık olacak.

MİNA CERAN 

BEYMEN ve HAZZIN MARKASI MAGNUM YENİ YILI KUTLAMAK İÇİN BİR ARADA

 Magnum ve Beymen, 2024’e sayılı günler kala yeni yıl ruhunu yansıtan özel bir davete imza attı. Magnum Store konsepti, Beymen’in yılbaşı teması “Let’s Play”in eğlence dolu dünyasından ilhamla Beymen Galataport’a taşındı. Davetliler, Magnum Let’s Play Bar’da, kendi Magnumlarını tasarlayarak yılbaşına özel lezzetlerle süsledi. Beymen Galataport’ta kurulan, altın rengi Magnumlarla süslenen dev çam ağacı davetlileri karşıladı. 

PELİN TAŞKIRAN 

Haz dolu etkinliğe Cemal Can Canseven, Serhan Onat, Mina Ceran, Pelin Taşkıran’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

SERHAT ONAT 

Beymen Galataport Magnum Let’s Play Bar etkinliği, 30-31 Aralık tarihlerinde  tüm misafirlere açık olacak.

Beymen Galataport’un giriş katına kurulan Magnum Store, yılın son günlerinde misafirlerine lezzet ve haz dolu anlar yaşatıyor. 30-31 Aralık tarihlerinde 12:00-20:00 saatleri arasında Beymen Galataport’ta kurulan Magnum Store’u ziyaret edenler; kendi Magnum’larını tasarlayabilecekler. Altın rengi Magnumlarla süslenen dev yılbaşı ağacı da Beymen Galataport’ta ziyaretçilerini bekliyor. Beymen ve Magnum, kendi Magnum’unu tasarlamak isteyen herkesi Beymen Galataport’taki Magnum Let’s Play Bar’a davet ediyor.

Editör: MURAT ÖZER