Türkiye’de lüks moda ve yaşam stilinin öncüsü Beymen’in, 50. yıl kutlamaları kapsamında düzenlediği “Golden Opulence” sergisi gördüğü ilgi üzerine 12 Aralık’a kadar uzatıldı.

50’yi aşkın dünya markasının Beymen için bu topraklardan aldıkları ilhamla tasarladıkları eserleri Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Golden Opulence” sergisinde bir araya getiren Beymen, geride bıraktığı yarım asrını lüksün bu topraklardaki 500 yıllık tarihine ışık tutan küresel bir projeyle kutlarken, lüksün ve zanaatın nesillere ve kültürlere ilham veren gücünü sahneye taşıyor.

Sanata önem veren Feryal Gülman, oğlu ile birlikte sergiyi gezdi Sanata önem veren Feryal Gülman, oğlu ile birlikte sergiyi gezdi

Türkiye’de lüks moda ve yaşam stilinin öncüsü, dünyaca ünlü markaların buluşma noktası olan Beymen; lüksün bu topraklardaki 500 yıllık tarihine ışık tutan “Golden Opulence” sergisi ile lüksün ve zanaatın nesillere ve kültürlere ilham veren gücünü sahneye taşıyor.

6 - 30 Kasım aralığında açık olan serginin ziyaret tarihi, gördüğü yoğun ilgi nedeniyle 12 Aralık’a uzatıldı. 

Valentino’dan Balmain’e, Dior’dan Givenchy’e, Etro’dan Brunello Cucinelli’ye, Stella McCartney’den Dolce&Gabbana’ya, Zimmermann’dan Victoria Beckham’a lükse ve modaya küresel ölçekte yön veren 50’yi aşkın markanın, bu toprakların 500 yıllık lüks yolculuğundan ilhamla hazırladıkları tasarımlar,

Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki “Golden Opulence” sergisinde bir araya geliyor.

Ayrıca sergide, ülkemizin önde gelen koleksiyonerlerinin bu proje için gün yüzüne çıkardıkları çok özel eserler de bulunuyor. 

Küratörlüğünü gazeteci ve yazar Laurence Benaïm’in üstlendiği sergi; “Precious Dreams”, “Bosphorus Gardens” ve “Mineral Roundness” temalarıyla üç bölüme ayrılıyor.

Dünya moda haftalarında önemli projelere imza atan tasarım ve prodüksiyon ajansı Bureau Betak’ın fütüristik bir yapıya dönüştürdüğü Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir araya gelen eşsiz tasarımlar, 12 Aralık’a kadar haftanın yedi günü saat 10.00 – 19.00 arasında görülebilecek.  

Editör: MURAT ÖZER