13 Haziran’da kolektif iyiliğe ve birlikteliğe övgü niteliğinde bir geceye imza atmaya hazırlanan ELLE Style Awards 2023 X M.A.C ödül törenine artık sayılı gün kaldı!

ELLE STYLE AWARDS 2023 X M.A.C GECESİNE GERİ SAYIM BAŞLADI

ELLE Style Awards 2023, yılın en stil sahibi, başarılı ve ilham veren isimlerini M.A.C Cosmetics ana sponsorluğunda gerçekleşecek görkemli davetiyle 13 Haziran’da bir araya getirecek. Heyecanın her geçen gün daha da arttığı ödül töreni için bu yıl ELLE Türkiye ekibi ve M.A.C Cosmetics, kolektif iyiliğe ve birlikteliğe övgü teması ve #BirlikteYeniden duygusuyla 22 farklı kategoride ödüllerini dokuzuncu kez sahipleri ile buluşturacak! 

Birbirimizin kilitlerini açtığımızda 

Bir hazine sandığını açar gibi 

Tüm ışığımız ve renklerimiz birbirimize yansır

En güzel renk ise, hep birlikteyken oluşan renktir…

Yılın en heyecan verici ve stil konusundaki tek söz sahibi ödül töreni olan ELLE Style Awards 2023 x M.A.C gecesinin jüri üyeleri arasında bu yıl Doğan Burda Dergi CEOsu Cem Başar, ELLE Türkiye Yayın Direktörü Melda Narmanlı Çimen, ELLE Türkiye Moda Direktörü Aslı Asil ve Estée Lauder Şirketleri Türkiye Genel Müdürü İpek Ersavaş’ın yanı sıra Arzu Sabancı, Aslı Abbasoğlu, Başak Dizer Tatlıtuğ, Beren Saat, Emre Doğru, Özgür Masur, Şevval Sam, Tamer Yılmaz, Yasemin Öğün ve Yasemin Özilhan gibi moda, stil, sahne, sanat ve tasarım dünyasının gusto sahibi isimleri yer alıyor. 

Birbirinden farklı değerler, hayaller, eylemler ve seçimler ile kolektif iyilik etrafında birleşilecek bu geceye #BirlikteYeniden duygusu ilham olurken ELLE Style Awards 2023 x M.A.C, moda, müzik, popüler kültür ve sanat alanlarında 22 farklı kategoride yılın en ilham veren, stil sahibi ve başarılı isimlerini ödüllendirmeye hazırlanıyorELLE Style Awards 2023 x M.A.C gecesinde geçtiğimiz yılın stil sahibi oyuncuları, sanatçıları ve iş insanları Yılın Stil Sahibi Erkek Oyuncusu, Yılın Stil Sahibi Kadın Oyuncusu ve Yılın Televizyon Yıldızı gibi kategorilerle ödüllendirilirken, moda dünyası ve sektörü de Yılın Moda Tasarımcısı, Yılın Moda İş BirliğiYılın Moda Fotoğrafçısı ve Yılın Influencer’ı gibi farklı kategorilerde ödüllerini alacak. Son bir senenin ELLE kapakları arasından öne çıkan ve mesajları ELLE kimliğiyle örtüşen bir isim “Yılın ELLE Kızı” olarak ödül alırken, gecenin ana sponsoru M.A.C Cosmetics ise ilham verici renklerini içinden geldiği gibi gösteren bir isme M.A.C #GösterRenklerini Özel Ödülü’nü takdim edecek. 

Rihanna Messika küpeleri ile "Fulljoy" lansman partisinden çıkarken görüntülendi Rihanna Messika küpeleri ile "Fulljoy" lansman partisinden çıkarken görüntülendi

Özel gecenin sunuculuğunu İbrahim Selim ve Güzide Duran Aksoy üstlenirken, kırmızı halıda moda ve sanat dünyasından misafirleri Tanem Sivar Dirvana özel röportajlarla ağırlayacak. M.A.C ürünleri ile bu büyülü geceye hazırlanacak sunucuların yanı sıra gece boyu büyük bir heyecanla beklenecek özel çekim ve içeriklerde de isimlerin makyajları M.A.C ürünleri ile yapılacak. 

ELLE Style Awards 2023 X M.A.C gecesinin ödülleri, Felekşan Onar'ın kurucusu olduğu fonksiyonel sanatsal objeler tasarlayan ve üreten Fy-shan Glass Studio tarafından gecenin konseptine özel olarak tasarlanıyor. Fy-shan Glass Studio, bu gece için umut ve hayallerin güçlendiği, özgün hareketler ile şekillenen birliktelikten ilham alan ve her biri tamamen doğal camdan üretilen el yapımı ödüller tasarladı.

Geçtiğimiz senelerde aralarında Rahmi Koç, Ajda Pekkan, Tuba Büyüküstün, Nil Karaibrahimgil, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hande Erçel gibi isimlerin başarıları ve stilleriyle ödül aldığı ELLE Style Awards 2023 x M.A.C’in 13 Haziran’daki özel gecesine katılacak konukların kimler olacağı ve geceye özel fotoğraflar şimdiden merakla bekleniyor. ELLE Style Awards yönetmeliğine göre, her isim aynı kategoride sadece bir kez ödül alabiliyor.

Gecenin diğer sponsorları arasında; alan sponsoru Kilian, araç sponsoru olarak MG Türkiye, içerik sponsoru Hepsiburada, destek sponsoru olarak Brooks Brothers ve  keyifli anların yaratıcısı Pernod Ricard Türkiye eşsiz kokteylleri ile yer alıyor. Ayrıca %100 doğal içerikli The ORGANICS by Red Bull farklı lezzetleri ile keyifli gecede ferahlamak isteyenleri bir araya getirecek. 

Kırmızı halı ve ödül töreninin tamamı elle.com.tr ve Blu Tv üzerinden de canlı izlenebilecek.  www.elle.com.tr
 

Editör: MURAT ÖZER