Dünya çapında önde gelen güzellik teknolojisi markası FOREO, teknolojik yeniliklere öncü olmaya devam ederek grubu içinde yer alan yeni FAQSwiss'i piyasaya sürerek tamamen yeni bir yaşlanma karşıtı çağına öncülük ediyor.

FOREO, ÇATISI ALTINDAKI FAQ™SWISS'IN SON LANSMANI İÇİN 50 MİLYON DOLAR YATIRIM YAPTIĞINI DUYURDU

İsviçre en saygın ve yenilikçi biyo-teknoloji merkezlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. FOREO tarafından oluşturulan FAQ, bu yenilikçi teknolojilerden ilham alıyor. Ürünlere hücresel ve biyomoleküler süreçleri entegre ederek profesyonel sonuç elde eden ve evde kullanıma uygun cihazlar ile  FAQ Swiss dünyanın en güçlü birleşimini sağlamayı hedefliyor. Hem FOREO hem de FAQ™ Swiss, birinci sınıf teknolojileri yalnızca profesyonel dünyaya değil herkese sunma misyonunu benimsiyor.

Her iki marka da tüketicilerin sağlığını ve günlük yaşamlarını iyileştirmeye odaklanıyor. FOREO ve FAQ™ Swiss'in sadece yüzeysel olarak "güzel görünümlü" bir cilt yaratmaktan ziyade, gerçekten sağlıklı olmanın bir getirisi ile cildinizi güzelleştirmek için kendi vücudunuzdaki süreçleri harekete geçiriyor.

FOREO günlük rutinlerin vazgeçilmezi iken FAQ™ Swiss, lüks ile birleştirilmiş İsviçre bilgi birikimini kullanarak yaşlanma karşıtı bakım konusunda uzmanlaşıyor ve yaşlanmayı iyi bir şekilde karşılamanın önemini vurguluyor.

"Yaşlanmaya karşı en iyi sonuçları elde etmek için her zaman profesyonellerden randevu almamız gerektiği söyleniyordu. FAQ™ Swiss, bu inancı değiştirmeye ve profesyonel düzeyde yaşlanmayı geciktirici uygulamaları dünyanın dört bir yanındaki insanlara sunmayı vaat ediyor. İnsanlara bu teknolojileri evlerinin rahatlığında kullanırken kendilerini güvende hissetmeleri için güç veriyoruz. FAQ™ 100 ve FAQ™ 200 Koleksiyonu ile farklı yaşlanma endişelerini çözecek ürünler geliştirmek için yedi yılı aşkın bir süre harcadık. Ve daha yapacağımız çok şey var" diye açıklıyor- FOREO ve FAQ™ Swiss kurucusu Filip Sedic.

FAQ™ 200 Koleksiyonu, akıllı silikon LED yüz maskelerinden oluşan bir seri. Küresel LED ışık yüz maskesi pazarının 2030 yılına kadar mevcut değeri olan 238,1 milyon dolarlık değerinden %11,9 oranında büyümesi bekleniyor. Bu kategoride yeniliklerle öncülük etmek için şimdi tam zamanı.

Işık terapisi cihazları Amazon arama trendlerinde hızla büyüyor. Jungle Scout Amazon anahtar kelime raporlarına göre son 3 yılda ışık terapisi anahtar kelimeleri ABD'de %95 oranında, küresel olarak ise yaklaşık %77 oranında büyütülüyor.

FAQ™ 200 Koleksiyonu, ultra hafif, son derece hijyenik ve akıllı, İsviçre tasarımı ile donatılmış tamamen yeni bir LED maskeler nesli sunuyor. İsviçreli yenilikçinin maskeleri kablosuz olup, açık göz tasarımı ve kaymayı önleyen bir kafa bandıyla, maskenin yerinde kalmasını sağlayarak özgürce hareket etmenize olanak tanıyor. Her iki model de, yüz hatlarınıza mükemmel şekilde uyum sağlayan, şeffaf ikinci bir cilt olan flexi-fit silikon ile yapılmış ve böylece eşit bir ışık yayılımı sağlıyor. Diğer LED maskelerin ampulleri, LED ışık terapisi yoğunlaştığı noktalara odaklanırken, FAQ™ Swiss'in akıllı maskeleri LED ışığını tamamen sorunsuz bir şekilde silikon yüzeyinde hareket ettirerek onarıcı ışığın eşit bir şekilde yayılmasını sağlıyor.

FAQ™ Swiss koleksiyonunun kahramanı olan FAQ™ 202, onarıcı cilt bakım rutinini bir üst seviyeye çıkartmak isteyenler için mükemmel bir çözüm sunuyor. Gerçek sonuçlar veren klinik LED terapisi kullanarak, FAQ™ 202, hedeflenen terapilerle yaşlanma belirtileri ve diğer cilt sorunlarıyla mücadele etmek için kırmızı, mavi, yeşil, turuncu, mor, mavi-yeşil, sarı dahil olmak üzere 8 farklı dalga boyunda LED ışık kullanıyor.

"Bize güzellik ve gençliğin aynı şey olduğu söylenir. Aynı zamanda yaşlanmanın kaçınılmaz olduğu da söylenir. Ancak, FAQ™ Swiss ile bu hikayeyi değiştiriyoruz ve yaşlanma süreci anlayışını bilimin sınırlarını zorlayarak ekstra bir çaba harcıyoruz. Yaşlanmayı önleyemeyebiliriz ama yaşlanma sürecimizi etkileyebiliriz. FAQ™ Swiss, kablolar ve hantal makineler olmadan, mevcut güç seviyesinde önceki sınırlamaları ortadan kaldırarak kendi evinizin rahatlığında vücudunuzu yeniden şarj etmek ve gençleştirmek için mevcut en güçlü, en ileri yaşlanma karşıtı teknoloji ve bileşenlerinden yararlanıyor." diye açıklıyor - FOREO Türkiye Genel Müdürü Adnan Beciragic

Yakın Kızılötesi (NIR) ışık terapisi, cilt gençleştirmede güçlü bir araç sunuyor. Tıbbi alanda çeşitli cilt koşullarını tedavi etmek için yıllardır kullanılıyor, ancak son zamanlarda cilt yenilenmesi ve onarımı için bir yol olarak daha fazla popülerlik kazanıyor. NIR LED ışıkların kullanımı, kolajen üretimini uyararak, ciltteki ince çizgileri ve inflamasyonu azaltarak, güneş lekelerini ve cildin genel olarak daha parlak bir görünüm kazanmasını sağlıyor. Işık terapisi faydaları, düzenli terapi uygulamasıyla 6-12 hafta içinde cilt yenilenmesinde görünür sonuçlar elde etmenizi sağlıyor.

"FAQ™ 202, binlerce LED darbesi atan 600 ışık çoğaltıcı ile süper güçlendiriliyor ve LED dalga boylarının tüm cilt bölgelerine eşit şekilde nüfuz etmesini sağlamak için optimize ediliyor. Akıllı yüz maskesi, uygulama ile bağlantılı ve önceden programlanmış terapiler sunuyor, böylece kendi cildiniz için uzmanınız haline geliyor. Ayrıca, özel cilt ihtiyaçlarınıza uyacak şekilde kendi terapilerinizi tasarlayabilme imkanı sunuyor. En kişiselleştirilmiş yenileyici terapiyi sağlamak için FAQ™ 100'ü kullanmanız en iyi haline geliyor. FAQ™ 100, dünyanın en güvenli EMS ve RF cihazıdır ve FAQ™ 202 ile birlikte kullanıldığında en iyi iyileştirici uygulamayı sağlıyor. Ancak LED ve NIR'nin sayısız faydası olduğundan FAQ™ 202'yi tek başına da kullanılabiliyor.

FAQ™ 201, evinizin konforunda basit bir LED yüz bakımı arayanlar için uygun olan FAQ™ Swiss'in 200 koleksiyonundaki akıllı yüz maskesinin daha hafif bir versiyonunu sunuyor.

 

Editör: MURAT ÖZER